Αυτός είναι ο δολοφόνος του αστυνομικού στην Ηλεία [εικόνες]

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ο 30χρονος αθίγγανος που ομολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 35χρονος με έναν φίλο του αστυνομικό επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν φθάσει σπίτι του, ο 30χρονος αντιλήφθηκε απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του φίλου του και επιχείρησε να την σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη. Κάτοικοι της περιοχής βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να

χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει.

Ο άτυχος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή και εχθές έγινε η κηδεία του με πλήθος κόσμου που φώναζε συνθήματα: «αθάνατος» και «ήρωας». Σήμερα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο δράστης οδηγήθηκε στον Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο 30χρονος που ομολόγησε την δολοφονία αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες Ilialive.gr - patrisnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα