Αυτός είναι ο 43χρονος που ασελγούσε σε νεαρά κορίτσια 12 έως 15 ετών [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, του 43χρονου ο οποίος συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2012 στην Ορεστιάδα για αποπλάνηση ανηλίκων.Πρόκειται για τον Πιντίδη Γεώργιο του Νικολάου και της Μαργαρίτας ο οποίος γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία και είναι κάτοικος Νέας Βύσσας Ορεστιάδας. Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα καθώς ο 43χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα,

ο 43χρονος, κατά το έτος 2011, είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις με τέσσερις ανήλικες, άνω των 12 και κάτω των 15 ετών, ενώ επιπλέον παρήγαγε πορνογραφικό υλικό, στο οποίο συμμετείχαν ο ίδιος και οι παραπάνω ανήλικες.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

1. Αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση,

2. Αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 14ο όχι όμως το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ' εξακολούθηση,

3. Εξώθηση ανηλίκου, που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη, να παρίσταται σε ασελγή πράξη μεταξύ άλλων, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση,

4. Παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση,

5. Παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ' εξακολούθηση.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου θα διαρκέσει μέχρι την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και στόχο έχει την προστασία του κοινωνικού συνόλου από ενδεχόμενες νέες πράξεις του στο μέλλον.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα