Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάϊτ – Τι λέει ο ίδιος;

Απίστευτη μοιάζει η τραγική είδηση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάϊτ. Η τραγική κατάληξη της 28χρονης, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της λίγες μέρες μετά το χωρισμό της από τον αγαπημένο ηθοποιό κάνει το γύρο του κόσμου και σοκάρει.

Τζιμ και Καθριόνα γνωρίστηκαν το 2012, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TMZ, η Γουάϊτ έδωσε τέλος στη ζωή της καταπίνοντας υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών, ενώ άφησε σημείωμα για τον Τζιμ Κάρεϊ, στο οποίο γράφει για τον πρόσφατο χωρισμό τους, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η

αστυνομία βρήκε το άψυχο κορμί της κοπέλας στο σπίτι της τη Δευτέρα το βράδυ, ενώ δίπλα της βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια.

Όπως διαβάζουμε στο ToraTora.gr, μόλις ο Τζιμ Κάρεϊ έμαθε το θλιβερό γεγονός έσπευσε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του λέγοντας:

«Είμαι σοκαρισμένος και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για το θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα» δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν ένα ευγενικό ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη».

Το χειρότερο όλως βέβαια, είναι το γεγονός πως ο διεθνής Τύπος οργιάζει πως η 28χρονη πρώην σύντροφος του κωμικού ηθοποιού αυτοκτόνησε εξαιτίας του…

The post Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάϊτ – Τι λέει ο ίδιος; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκτόνησε, Τζιμ Κάρεϊ Καθριόνα Γουάϊτ –,aftoktonise, tzim karei kathriona gouait –