Μάνα και παιδί πνίγηκαν σε ναυάγιο με πρόσφυγες στα ανοιχτά της Μυτιλήνης

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία ανοιχτά της Μυτιλήνης. Οι πρόσφυγες φώναζαν βοήθεια μέσα από τη θάλασσα στους επιβάτες πλοίου...

Ενα μικρό παιδί και μια γυναίκα πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους στο νέο ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ανοιχτά της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βάρκα που επέβαιναν οι 49 πρόσφυγες

και μετανάστες αναποδογύρισε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και οι όλοι βρέθηκαν στη θάλασσα.

Τους πρόσφυγες εντόπισε το πλοίο που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από την Μυτιλήνη για το Αϊβαλί και ειδοποίησε το Λιμενικό στις 9:20.

Η βάρκα τους ήταν αναποδογυρισμένη, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 5 έως 6 μποφόρ και οι άνθρωποι φώναζαν για βοήθεια. Η νεκρή γυναίκα βρέθηκε αγκαλιά με το παιδί, που εντοπίστηκε επίσης νεκρό και εικάζεται ότι ήταν δικό της.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, κατά την επιχείρηση διάσωσης εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, από τη μεταφορά ενός βρέφους το οποίο ανεσύρθη από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του με τους λιμενικούς να του δίνουν συνεχώς το φιλί της ζωής και τεχνητές ανάσες για να το επαναφέρουν ή να το κρατήσουν στη ζωή.

The post Μάνα και παιδί πνίγηκαν σε ναυάγιο με πρόσφυγες στα ανοιχτά της Μυτιλήνης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνα, Μυτιλήνης,mana, mytilinis