Αυτό είναι το σπίτι στη Θεσσαλονίκη που κάηκε από τα αναμμένα κεριά [εικόνες]

Ακόμη μία τραγική περίπτωση από την Ελλάδα της κρίσης βλέπει το φως της δημοσιότητας με τον πιο σκληρό τρόπο. Το βράδυ της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη το σπίτι μίας οικογένειας με σοβαρά οικονομικά προβλήματα κινδύνευσε να καεί στην μονοκατοικία όπου διαμένουν η οποία δεν είχε ρεύμα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα

στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Στο σπίτι διέμεναν ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί με τον γιο τους και το ανήλικο εγγονάκι τους. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, οι ένοικοι είχαν βγει μόνοι τους από το σπίτι, όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά και δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός τους.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο πατέρας της οικογένειας, άτομο με ειδικές ανάγκες, δήλωσε πως δεν χρωστούσε περισσότερα από 1.000 ευρώ στην ΔΕΗ, ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής να λάβει επίδομα αναπηρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και αυτό που ερευνάται είναι η φωτιά να προκλήθηκε από κεριά. Στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρέθηκε κάποιο θερμαντικό σώμα. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε ζημιές στη μονοκατοικία, ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα