Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Πραγματοποιήθηκε χθες σε μια κατάμεστη αίθουσα, η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2011-2012, στο Hub στο Γκάζι. Εκεί βρέθηκαν τα κορυφαία στελέχη του σταθμού, όπως ο αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, ο C.C.O. Greece ANT1 Group, Αλεξάντερ Χόλαντ, αλλά και

ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 TV, Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ΑΝΤ1 TV, Γιάννης Λάτσιος και φυσικά οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του Ομίλου.

Για άλλη μια σεζόν ο σταθμός φιλοδοξεί να προσφέρει στους τηλεθεατές άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και άφθονες δόσεις ψυχαγωγίας.

Τα «δυνατά» χαρτιά του σταθμού στην ενημέρωση, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Χούκλη, συνεχίζουν το έργο της ενημέρωσης των τηλεθεατών, ενώ στην ψυχαγωγία η συνταγή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» εφαρμόζεται πιστά.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι κανονικά στον «αέρα» ήδη, ενώ έρχεται το «Όλα» των  Θέμου Αναστασιάδη και  Βαγγέλη Περρή, κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα μεσάνυχτα.  Το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο θα μεταδίδεται  τρεις φορές την εβδομάδα αφού προστίθεται ένα ακόμη βράδυ στην Πέμπτη και την Παρασκευή που μεταδιδόταν πέρυσι, αυτό της Τετάρτης. Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει κανονικά με την εκπομπή της FTHIS, καθημερινά, στην απογευματινή ζώνη.

Ένα από τα προγράμματα – σημαίες του σταθμού, το «Dancing with the stars», επανέρχεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση, στο καθιερωμένο ραντεβού, τη νύχτα της Κυριακής!

Το «Αμάρτημα της μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα, συνεχίζει να ψυχαγωγεί το κοινό, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προβληθεί ο 8ος κύκλος της αγαπημένης και πολυβραβευμένης σειράς, «Grey’s Anatomy». Για 6η χρονιά η Μαρί Κυριακού θα ασχολείται με ευαίσθητα θέματα που αφορούν τον άνθρωπο στην εκπομπή «Με αγάπη», ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου δίνουν ραντεβού τις Πέμπτες, με τους αγώνες του Europa League, στο οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

To 2013 θα έρθουν και νέα τηλεπαιχνίδια με δράση και πολύ γέλιο… Ένα από αυτά θα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ, ενώ το άλλο θα είναι γυρισμένο στο Allou Fun Park!

Keywords
Τυχαία Θέματα