Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της οικογένειας Μπέκαμ – Η τιμή του; Μόλις 7,3 εκατομμύρια ευρώ [εικόνες]

Μετά τις δηλώσεις της Βικτόριας που αρνείται τις φήμες χωρισμού της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, το ζευγάρι σκέφτεται να αγοράσει ένα νέο ακίνητο στην αγγλική ύπαιθρο. Μέχρι τώρα η οικογένεια Μπέκαμ ταξίδευε σε όλο το κόσμο με βασικούς σταθμούς Λονδίνο και Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το ζεύγος Μπέκαμ σκοπεύει να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι - παλάτι που βρίσκεται στο Γκλόστερσαιρ. Το Amberley House,

το οποίο είναι χτισμένο το 1640, κοστίζει 7,3 εκατομμύρια ευρώ και έχει έξι βασικές κρεβατοκάμαρες, ξενώνες, πισίνα, γήπεδα και κήπο έκτασης 9 στρεμμάτων.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένας γείτονας της περιοχής δηλώνει στην εφημερίδα: «Ο καθένας μιλάει για αυτό. Είναι ένας πολύ ήσυχος και ευλογημένος τόπος». Ενώ η Τζέιν Μπάντι, η οποία μένει πολύ κοντά στο σπίτι που επιθυμούν να αγοράσει η οικογένεια Μπέκαμ ανέφερε:

«Υπήρχε άλλο ένα ζευγάρι που είχε δηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του σπιτιού. Το γεγονός όμως ότι παραιτήθηκαν, αυξάνει τις φήμες για το ενδιαφέρον της οικογένειας να αγοράσει το ακίνητο»…

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της οικογένειας Μπέκαμ – Η τιμή του; Μόλις 7,3 εκατομμύρια ευρώ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα