Αυτό είναι το φόρεμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που δημοπρατήθηκε και πουλήθηκε για… 180.000 ευρώ [εικόνες]

13:01 7/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Αν ζούσε σήμερα, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν 54 ετών ενώ ειδικά για φέτος η επέτειος από τη γέννησή της, την 1η Ιουλίου, γιορτάστηκε με μία δημοπρασία στην οποία πωλήθηκε ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Gianni Versace για την πριγκίπισσα. Η ίδια τo είχε φορέσει όταν στήθηκε μπροστά στον φακό του Patrick Demarchelier το 1991.

Το συγκεκριμένο

φόρεμα το είδαμε σε έγχρωμη φωτογραφία έξι χρόνια μετά, το 1997, όταν το Harper's Bazaar φιλοξένησε στο εξώφυλλό του την πριγκίπισσα, σε ένα ειδικό αφιέρωμα μετά τον θάνατό της.

Φτιαγμένο από μετάξι και κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, η αξία του εκτιμάται ότι αγγίζει τις 75.000 ευρώ. Το φόρεμα τα τελευταία 18 χρόνια φυλασσόταν στα αρχεία του οίκου Versace και τέθηκε σε δημοπρασία για το Julien's Auctions' Hollywood Legends sale. Τελικά φαίνεται πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ έντονος…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Αυτό είναι το φόρεμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που δημοπρατήθηκε και πουλήθηκε για… 180.000 ευρώ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα