Tom Ford Beauty – Αιχμαλωτίστε την ομορφιά!

Ταξιδέψτε στο Portofino, ένα μαγικό θέρετρο στην Ιταλική Ριβιέρα, γνωστό παγκοσμίως για την άπιαστη ομορφιά του αλλά και για την διαχρονική του λάμψη. Προορισμός για όλο την ελίτ του κόσμου.

Το άρωμα του Neroli Portofino αιχμαλωτίζει αυτήν ομορφιά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής Private Blend. Ο Tom Ford δηλώνει ότι: «Το άρωμα του Neroli Portofino, ένα από τα πιο γνωστά αρώματα της συλλογής Private Blend,

αντικατοπτρίζει τέλεια την κομψότητα και τη λάμψη που έχει το Portofino. Ένα άρωμα που σε μαγεύει, και σε ταξιδεύει”.

Την Άνοιξη του 2013 θα προστεθούν άλλα δυο προϊόντα στη συλλογή Neroli Portofino, το Neroli Portofino Body Oil και το Eau Fraiche Body Splash.

H συλλογή αποτελείται από:

Το Άρωμα

Νερολί Τυνησίας, Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, Winter Yellow Mandarin, Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, δενδρολίβανο και κεχριμπάρι.

Κυκλοφορεί σε 50 ml & 100 ml EDP.

Η Κρέμα Σώματος

Αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή, αυτή η πλούσια κρέμα στο χρώμα της σαμπάνιας κυκλοφορεί σε συσκευασία tube. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα, ενυδατώνει και θρέφει άμεσα την επιδερμίδα και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα από εκχύλισμα των καρπών της ελιάς, σταφυλιού, και σπόρων από χουρμά.

Κυκλοφορεί σε 150 ml Body Lotion.

Και τα νέα μέλη της συλλογής Neroli Portofino:

Tom Ford Neroli Portofino Body Oil

Απίστευτα πολυτελές και μεταξένιο. Αυτό το ελαφρύ Έλαιο αναζωογόνησης βοηθά την κατάσταση δέρμα αφήνοντας ένα άρωμα με την υπογραφή της Μεσογείου και με βάση τους καρπούς, εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιών.

Tom Ford Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash

Ο Tom Ford σας παρουσιάζει το Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash, μια πιο ανάλαφρη έκδοση του γνωστού αλλά και Νο1 σε πωλήσεις αρώματος της συλλογής Private Blend, Neroli Portofino.

Η δροσερή νέα σύνθεση είναι ένας αναζωογονητικός τρόπος για να φορέσεις το άρωμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την δροσερή αύρα, τα κρυστάλλινα νερά και την πλούσια βλάστηση της Ιταλικής Ριβιέρας. Αληθινή Μεσογειακή παράδοση! Το Eau Fraiche δημιουργήθηκε για όλο το σώμα. Είναι ένα άρωμα που σε «ανεβάζει» από ένα αισθησιακό μείγμα από νότες κίτρου, λουλουδιών και κεχριμπάρι από εξαίσια συστατικά όπως Νερόλι Τυνησίας, Ιταλικό Περγαμόντο, Λεμόνι Σικελίας, Μανταρίνι, Λεβάντα, Ανθη Πορτοκαλιάς, Δενδρολίβανο και Κεχριμπάρι.

Κυκλοφορεί σε 240ml.

H Συσκευασία

Η συσκευασία όλων των προϊόντων της συλλογής Neroli Portofino είναι σε τιρκουάζ απόχρωση και παραπέμπει στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου αιχμαλωτίζοντας τη δροσερή αλλά ουσιαστική προσωπικότητα του αρώματος Neroli Portofino.

Σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα