To μήνυμα της Αραβανή στη Ναταλία

Η Ευαγγελία Αραβανή αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική απώλεια της σεζόν καθώς η συνεργασία της με την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, έληξε άδοξα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ανακοίνωσε την αποχώρηση του εκρηκτικού μοντέλου στο ξεκίνημα της χθεσινής εκπομπής και η Ευαγγελία Αραβανή, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έστειλε τα δικά της μηνύματα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Twitter, αναγνωρίζοντας τη –χωρίς αποτέλεσμα- προσπάθεια της Ναταλίας

Γερμανού, η οποία προσπάθησε να αποτρέψει την αποπομπή της.

Νωρίτερα, πριν τα tweets της Ευαγγελίας Αραβανή, η παρουσιάστρια της εκπομπής ανακοίνωσε την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της, στο ξεκίνημα της εκπομπής, λέγοντας: «Είναι λίγο δύσκολος ο πρόλογος για μένα σήμερα. Αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Δυστυχώς από σήμερα η αγαπημένη Ευαγγελία δεν θα είναι στη παρέα του «Μες στην καλή χαρά», πράγμα, το οποίο μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω πολύ ειλικρινά αυτό. Η Ευαγγελία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, πολύ σπουδαίο, την αγαπάμε όλοι εμείς εδώ στον Alpha. Τη θεωρούμε εξαιρετικά αξιόλογη και δε φοβόμαστε καθόλου ότι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Και εδώ, πολύ πιθανό. Δεν χρειάζεται νομίζω να πω περισσότερα πράγματα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το γεγονός ότι πρέπει να κάνουμε σήμεραα μια κεφάτη εκπομπή, δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε την απουσία της Ευαγγελίας. Η Ευαγγελία ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπάμε και νομίζω ότι και κείνη, επειδή της μίλησα, δε θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας, επειδή εκείνη δεν είναι πλέον στην παρέα μας».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα στελέχη του καναλιού έκριναν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια αρκετά καλή παρουσία και η εκπομπή μπορεί να πορευτεί με αυτήν, χωρίς την παρουσία της Ευαγγελίας Αραβανή. Αξίζει να σημειώσουμε, πως το ξανθό μοντέλο δεν αναφέρθηκε στην… αντικαταστάτριά της σε κανένα από τα tweets που έγραψε στους πρώην -πλέον- συνεργάτες της!

Μάλιστα, για να χρυσώσουν το χάπι στο ξανθό μοντέλο, της είπαν πως θα αξιοποιηθεί από το δεύτερο μισό της σεζόν, σε κάποια άλλη εκπομπή, μιας και πιστεύουν στις δυνατότητές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα