Times: Οδηγός επιβίωσης στη φυλακή για μέλη της υψηλής κοινωνίας!

Οι καιροί αλλάζουν και η παγκόσμια οικονομική κρίση γεννά επαγγέλματα που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Οι Times σε δισέλιδο άρθρο τους παρουσιάζουν την περίπτωση ενός «επαγγελματία της κρίσης», του Larry Levine, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή μετά από εμπλοκή του μαζί με κάποιους επιχειρηματίες σε επικίνδυνες συνωμοσίες ναρκωτικών.

Η θητεία του λοιπόν στη φυλακή του έδωσε την εμπειρία ώστε πλέον να αποκαλείται σύμβουλος επιβίωσης στην φυλακή για μέλη της υψηλής κοινωνίας και να συστήνει μάλιστα εταιρεία

(«FEDTIME 101″) που προσφέρει υπηρεσίες έναντι αδράς αμοιβής. 

Όπως ο ίδιος ο ιδρυτής λέει, η εταιρεία του προετοιμάζει κατάλληλα επιχειρηματίες, πολιτικούς και μεγαλοαστούς που καταδικάζοντσι, ώστε να μπουν σε αυτόν τον διαφορετικό και σκληρό κόσμο με κάποια εφόδια. Έτσι τους μαθαίνει από το πώς να μαγειρεύουν στο κελί τους, το που μπορεί να οδηγήσει η αλλαγή καναλιού στη κοινόχρηστη τηλεόραση και βέβαια το πιο σημαντικό, πώς να μειώσουν τις πιθανότητες βιασμού.

Ο ίδιος ο Levine όμως αναφέρει στη συνέντευξη του, ότι η μεγαλύτερη πρόκληση των πελατών του είναι η πνευματική προετοιμασία τους πως θα πρέπει να περάσουν τη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα. Η φυλακή στην ουσία είναι βαρετή και αυτό που προκαλεί στα άτομα είναι ένα πολιτισμικό σοκ. Κλείνει λέγοντας πως βλέπει προέδρους εταιρειών, μάνατζερ, διευθυντές, επιχειρηματίες οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν πάντα εντολές και πλέον είναι ευνουχισμένοι.

O Larry Levine είναι πλέον κι ένα από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα των αμερικανικών media καθώς κάθε φορά που καταδικάζεται διάσημος ή επιφανής πολίτης τον καλούν να κάνει το προφίλ του ως κρατούμενο:

Keywords
Τυχαία Θέματα