Γιατί θα σε δεχτεί πίσω μετά το κέρατο!

Στην αρχή θα θυμώσουν, θα σπάσουν βάζα και ανθοδοχεία σημαδεύοντας τους άπιστους, αλλά στο τέλος, με έναν τρόπο μαγικό, τους δέχονται και πάλι πίσω! Διαβάστε 10 λόγους που το κάνουν αυτό!

10. Γεννημένη νικήτρια!

Πάνω από όλα, δεν δέχεται την ήττα! Σιχαίνεται και μόνο την ιδέα πως δεν κατάφερε να κρατήσει τη σχέση της ευτυχισμένη και πως πρέπει να παραδεχθεί την ήττα της! Έτσι, θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να δουλέψει τη σχέση της –ακόμα και με τη βοήθεια ειδικού- και θα προσπαθήσει να κολλήσει πάση θυσία το ράγισμα στο γυαλί! Αν ήταν στον Τιτανικό, σίγουρα θα έπαιζε βιολί!

9.

Ο φόβος για το άγνωστο!

Είναι μαζί του για χρόνια, έχει φτιάξει μαζί του τη ζωή της και έκαναν σχέδια μαζί. Το να κάνει ένα νέο ξεκίνημα τη γεμίζει με φόβο για το άγνωστο. Και από αυτήν την αβεβαιότητα, προτιμά να παλέψει για τη ζωή που είχε έως τώρα. Με λιγότερους… πονοκεφάλους και γκρίνιες, προφανώς!

8. Πείστηκε πως θα αλλάξει

Ναι, ο σύντροφός της, την πρόδωσε, αλλά εκείνη είναι πεπεισμένη πως θα αλλάξει! Με την πίεση που προκαλεί η απιστία, πολλές γυναίκες νιώθουν πως δεν μπορούν να δουν στο πρόσωπο του γκόμενου που έκαναν μαζί μπάνιο, έρωτα ή μαγείρευαν, εκείνον που τις κεράτωσε! Κι έτσι, θεωρούν πως το αγόρι τους θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν. Φυσικά, η σχέση θα αλλάξει γενικά και φυσικά όχι προς το συμφέρον τους.

7. Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση

Το πιο μεγάλο ποσοστό των γυναικών που συγχωρούν την απιστία έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και από τη στιγμή που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την αξία τους, τότε ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για τον σύντροφό που τις κεράτωσε και ποτέ δεν θα αντιληφθούν πως θα ήταν καλύτερη η ζωή τους χωρίς αυτόν! Λογικά, το κέρατο θα κάνει επανεμφάνιση, σε τέτοιες περιπτώσεις!

6. Είναι κτητική

Παρόλο που έχει πληγωθεί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς αυτόν! Η ιδέα πως μπορεί να τον απολαμβάνει κάποια άλλη τη δαιμονίζει. Μπορεί να μην βγάζεις νόημα, από τη στιγμή που ο σύντροφός της την απάτησε, αλλά είναι τόσο συνηθισμένη να θεωρεί πως είναι δικός της, που δεν μπορεί με τίποτε να απορρίψει αυτήν την ιδέα. Και από τη στιγμή που τον δέχεται πίσω περνάει το μήνυμα πως «είναι δικός μου, ό,τι κι αν συμβεί»!

5. Έχουν παιδιά μαζί

Μπορεί σε μερικούς να ακούγεται χαζό ή αφελές, αλλά μια γυναίκα που έχει παιδιά με τον άπιστο σύζυγό της, συγχωρεί πιο εύκολα. Σαν μητέρα, έχει και άλλους ανθρώπους για τους οποίους πρέπει να νοιαστεί και λογικά η ιδέα του χωρισμού θα την κάνει διστακτική.

4. Το παρελθόν

Όταν μια γυναίκα έχει μακροχρόνιο δεσμό με έναν άνδρα, της είναι δύσκολο να κάνει το μεγάλο βήμα. Αν όλα όσα έχει ζήσει συνδέονται με αυτόν, δεν μπορεί να φύγει και να παρατήσει ό,τι έχτιζαν μαζί τόσο καιρό. Οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Και τα βράδια είναι δύσκολα με τις αναμνήσεις που ξαναγυρίζουν, που τραγουδούσε και ο Τόλης!

3. Οικονομική εξάρτηση

Πέραν των συναισθημάτων, όταν μια γυναίκα δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη, είναι εγκλωβισμ

Keywords
Αναζητήσεις
ποιο ζωδιο σιχαίνεται το κερατου
Τυχαία Θέματα