“The perfect match” και στις γιορτές

Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ζευγάρια να ταιριάζουν όχι μόνο στο ύφος, αλλά και στο στυλ; Τι λέτε να το δοκιμάσετε και εσείς αυτές τις γιορτές;

Είναι υπέροχο να βλέπεις όμορφα, καλοντυμένα και στυλάτα ζευγάρια να κυκλοφορούν εκεί έξω ειδικά στις γιορτές γιατί δίνουν ένα καλό vibe. Σίγουρα θα έχει αρκετή πέσει αρκετή συζήτηση επί του θέματος και ίσως και κανένας μικροκαβγάς μέχρι να “χτιστούν τα σύνολα”.

Κάποιοι βασικοί κανόνες για να πετύχετε το ταίριασμα
Κανόνας πρώτος και βασικότερος: κανένας από τους δυο δεν πρέπει να ξεφεύγει

από το προσωπικό του στυλ. Ακόμα, καλό είναι να γνωρίζετε από νωρίς το στυλ που πρόκειται να ακολουθήσετε ώστε να γίνουν και οι ανάλογες προσαρμογές. Προσοχή, δεν εννοούμε να εμφανιστείτε σετάκι. Απλά στην περίπτωση που η γυναίκα θα φορέσει ένα μακρύ αμπιγιέ φόρεμα, τότε το έτερον ήμισυ θα πρέπει να το γνωρίζει για να κάνει τα κουμάντα του και να βρει κάτι πιο επίσημο όπως ένα παπιγιόν, ένα γιλέκο ή ακόμη και μια μεταλλική γραβάτα.

Η αλήθεια είναι ότι ο άνδρας με ένα καλοραμμένο μαύρο κοστούμι έχει ξεμπερδέψει. Όμως το κουστούμι πρέπει να είναι απλό, οι λεπτομέρειες όπως πέτο από σατέν ή μανικετόκουμπα που ταιριάζουν στο προσωπικό του στυλ θα δώσουν το γιορτινό στίγμα. (προσοχή το σακάκι πρέπει να αφήνει να φανεί το πουκάμισο περίπου δυο δάχτυλα).

Ok, oι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές. Πρέπει όμως στο fitting room, να έχετε στο νου και το στυλ του αγαπημένου σας κι έτσι με την προσθήκη της δικής σας στυλιστικής πινελιάς, να δέσετε (ακόμα περισσότερο) μεταξύ σας. Ακόμη και το χτένισμα μπορεί να είναι σημαντικό για την τέλεια εικόνα σας. Εάν ο άντρας έχει συντηρητικό στυλ τότε και η γυναίκα πρέπει να κάνει ένα αυστηρό χτένισμα. Εάν πάλι έχει μποέμ στυλ τότε ένα αέρινο βραδινό φόρεμα ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: jenny.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Vintage άρωμα και στις γιορτές

* Μαντήλι στο πέτο

* Η αναβίωση του Rat Pack πνεύματος

Keywords
Τυχαία Θέματα