The Telegraph: Η πιο ερωτική πόλη του κόσμου η Αθήνα – Μακριά στη λίστα Παρίσι και Λονδίνο

Μία μελέτη στον κόσμο του online φλερτ, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph, φέρνει την Αθήνα στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ερωτικές πόλεις του κόσμου, ενώ το Λονδίνο στην 57η.

Δεύτερη στη λίστα των περίπου 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται η Μόσχα, ενώ η Ρώμη πήρε την όγδοη θέση και το Παρίσι - συνώνυμο με ρομαντισμό – το μόνο που κατάφερε ήταν να το κατατάξουν στην 38η!

Το World Flirtation είναι η μελέτη συμπεριφοράς που κατατάσσει τις πόλεις από τον αριθμό των online φλερτ που ξεκίνησε το μήνα από τους χρήστες του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο - για τους νέους ανθρώπους -, το Badoo.

Συγκεκριμένα, ο μέσος Αθηναίος ξεκίνησε 25,7 σε απευθείας σύνδεση φλερτ ανά μήνα, κατά περισσότερο από δύο φορές πολλοί άνθρωποι, όπως στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή της Πράγας και πολύ περισσότερο από ό, τι στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο ή τη Νέα Υόρκη.

«Η Αθήνα είναι μία σαγηνευτική πόλη, με έναν ηδονιστικό τρόπο ζωής», δήλωσε η συγγραφέας του The Lonely Planet Encounter Guide, Βικτόρια Κυριακόπουλος, στην Αθήνα.

«Αθηναίοι αγαπούν να πάρτι και αγαπούν να μιλήσουν. Αγαπούν το παιχνίδι. Το φλερτ και η σεξουαλική πειράγματα δεν είναι μόνο ένα μέσο για ένα τέλος, αλλά μέρος της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Μπορείτε να παίξετε χωρίς να χρειάζεται να το πάρετε πολύ στα σοβαρά», τονίζει ο Βρετανός ακαδημαϊκός και συγγραφέας του βιβλίου, οι Έλληνες , ερωτισμό και τους εαυτούς μας ο Dr Simon Hardy, ", δήλωσε στην αρχαία Αθήνα η τέχνη του φλερτ ήταν διαμορφωμένη σε μέρη οινοπνεύματος που είναι γνωστή ως συμπόσια , όπου οι άνδρες που διασκέδασαν με τα κορίτσια που χορεύουν.

«Είναι πιθανώς δίκαιο να πούμε ότι οι Αθηναίοι τελειοποίησαν την τέχνη του φλερτ στους αρχαίους χρόνους, ειδικά κατά τη στιγμή της συμποσίων που περιγράφονται από τον Πλάτωνα».

Οι άλλες πόλεις που συμπεριλαμβάνονται στο top 10 είναι:

Πόλη του ΚουβέιτΜπακού στο ΑζερμπαϊτζάνΤυνησίαΚίεβοΒηρυτόΤορίνοΜπάρι στη νότια Ιταλία
Keywords
Τυχαία Θέματα