Αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Εκπαιδευτικός βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του [εικόνες]

Ένα άγριο έγκλημα συγκλόνισε χθες βράδυ την τοπική κοινωνία της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη όταν συνταξιούχος φιλόλογος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του.

ραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη. Ενας συνταξιούχος φιλόλογος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Θεοδοσίου μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε

άνανδρη επίθεση με μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Θεοδοσίου. Η κινητοποίηση της αστυνομίας υπήρξε άμεση, ενώ ήδη έχει περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένας ύποπτος.

Σύμφωνα με το thestival.gr και το seleo.gr , κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα. Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός βρέθηκε γυμνός από τη μέση και κάτω. Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε στις 18:00 όταν ένοικοι της πολυκατοικίας το απόγευμα ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό, πεσμένο στο πάτωμα,τον άτυχο άνδρα με τραύματα, κυρίως στην κοιλιακή χώρα και πιθανόν από μαχαίρι.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα