«The Clumsies»: Ένα ελληνικό μπαρ στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου – Πότε θα το επισκεφτείς;

Το περιοδικό παγκοσμίου φήμης «Drinks International» ψήφισε και αποφάσισε! Για μία ακόμα χρονιά κατήρτισε τη λίστα με τα καλύτερα μπαρ σε όλον τον κόσμο με την αξιολόγηση να είναι βασισμένη στην βαθμολογία που έδωσαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλος νικητής, το μπαρ «The Artisan» στο Λονδίνο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Στην δεύτερη θέση φιγουράρει το «Dead Rabbit» στη Νέα Υόρκη, αγαπημένο στέκι των χρηματιστών της Wall Street.

Η σημαντικότερη

έκπληξη, φυσικά, ήταν το ότι ένα δικό μας μαγαζί βρέθηκε να φιγουράρει στην 22η θέση. Το «The Clumsies» τράβηξε το ενδιαφέρον και κέρδισε μία θέση στον παγκόσμια χάρτη της εστίασης.

Πρόκειται, για όσους δεν γνωρίζουν, για ένα πολυεπίπεδο all day bar το οποίο μοιάζει σα να βγήκε από τις σελίδες ενός portfolio αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων. Τα δημιουργικά κοκτέιλ υπογράφουν οι διακεκριμένοι μπαρτέντερ Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης.

The post «The Clumsies»: Ένα ελληνικό μπαρ στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου – Πότε θα το επισκεφτείς; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα