Για το διπλό κόντρα στην Κούμπαν του Μπαρτζώκα ο ΠΑΟ (18:00) – Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί το πρώτο από τα εμπόδια που θα βρει μπροστά του στη φετινή Euroleague ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στοχεύει στο 3 στα 3 μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο και επί του Άρη για το πρωτάθλημα.

Οι πρεμιέρες ανέκαθεν κρύβουν παγίδες για τα φαβορί

(σ.σ. η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην Τουρκία από την Καρσίγιακα), ωστόσο, στον Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για θετική έκβαση του αγώνα.

Στο δρόμο των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης θα βρεθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σ' ένα ιδιαίτερο ματς για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει μακρά παράδοση με το «Τριφύλλι». Βέβαια, το ματς είναι ιδιαίτερο και για τον Νικ Καλάθη, που θ' αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Αγωνιστικά, στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν υπάρχουν προβλήματα - με εξαίρεση τους Παππά και Μποχωρίδη που βρίσκονται καιρό στα πιτς - ενώ η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα παραταχθεί πλήρης.

«Είναι το εναρκτήριο ματς της Euroleague και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στη Ρωσία. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι βέβαιο πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μπαρτζώκας: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έχει 27 ήττες στα 34 ματς που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την ανάγκη να παλέψουν οι παίκτες του για κάθε κατοχή. «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, παρότι δεν είμαστε έτοιμοι όπως θέλαμε λόγω τραυματισμών και μερικών προσθηκών της τελευταίας στιγμής, αφού οι διεθνείς είχαν υποχρεώσεις στο Eurobasket. Ακόμη κι έτσι, στην επιστροφή μας στο υψηλότερο επίπεδο, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό μας, πρέπει να δείξουμε πως έχουμε πάθος να παλεύουμε για κάθε κατοχή ανεξαρτήτως αντιπάλου», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι για τον όμιλο του Παναθηναϊκού (Γ’), η Ζιέλονα Γκόρα υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ για αυτόν του Ολυμπιακού (Β’) η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί την Λαμποράλ Κούτσα και η Λιμόζ την Εφές Ανατολού.

Τέλος Α΄όμιλο κοντράρονται Κίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ – Μπάγερν.

The post Για το διπλό κόντρα στην Κούμπαν του Μπαρτζώκα ο ΠΑΟ (18:00) – Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα