Tα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τoν Γιώργο Πανόπουλο

15:37 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από τις 08/04/2013 έως τις 14/04/2013.

Κριός

Προορισμός του καθένα μας, μιλώντας αστρολογικά, είναι να γίνει στη διάρκεια της ζωής του ο Ήλιος του, οι καλές πλευρές του ζωδίου του, δηλαδή, ώστε να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένος και ικανοποιημένος. Oι αστρολόγοι χρειάζεται να τονίζουν συνεχώς τα χαρακτηριστικά των ζωδίων ώστε ο καθένας να συνειδητοποιεί τη δυναμική του και να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένος. Πολλοί φοβούνται να είναι ο Ήλιος τους, αισθάνονται αμηχανία, δυσανασχετούν.
Κι όμως ένας Κριός για να είναι

ο εαυτός του χρειάζεται να είναι μοναδικός, να είναι άνθρωπος της δράσης, να ξεπερνάει τους φόβους του, να δίνει ζωή στους γύρω του, Κριός είναι το θάρρος, η δύναμη, αυτός που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει, ο ήρωας που ξεκινάει το ταξίδι για τον άθλο που επέλεξε. Ναι, ένας Κριός μπορεί να είναι και αφόρητος, παρορμητικός, αυταρχικός, ξεροκέφαλος, ανυπόμονος γιατί οι άλλοι δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο αυτός ή επειδή απλώς βλέπουν διαφορετικά τη ζωή.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Όλοι νιώθουμε κάθε τόσο την ανάγκη να κάνουμε εξομολογήσεις, να αφεθούμε στην αλήθεια, να μιλήσουμε σε κάποιον για πράγματα που μας πονάνε, για τις απογοητεύσεις μας, για τις ελπίδες μας. Είναι μια εποχή που θέλεις να κάνεις εκ βαθέων εξομολογήσεις σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και μερικές φορές σε κάποιον τελείως ξένο, που θεωρείς ότι μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε ακούσει απλώς χωρίς να σε κρίνει. Ουσιαστικά είναι η επαφή που αναζητάς.
Η ψυχή έχει ανάγκες, έχει επιθυμίες, αναζητάει κάτι που να μην είναι υλικό – θέλει αγάπη και τρυφερότητα. Και πιο πρακτικά: κάνε όσο μπορείς καλύτερα τη δουλειά σου, μην μπερδεύεσαι με κουτσομπολιά γραφείου, έχε υπόψη σου ότι πρόκειται για μια περίοδο που αισθάνεσαι ριγμένος εργασιακά ή αισθάνεσαι ότι η δουλειά σού παίρνει πολλά χωρίς να σου επιστρέφει τίποτα, φρόντισε την ψυχική σου υγεία χωρίς να υποκύπτεις σε ενοχές και τύψεις που πιθανόν θα αισθάνεσαι όταν κάνεις ανασκόπηση του παρελθόντος σου, απόδρασε αν σου είναι εύκολο από την πόλη έστω με μια μακρινή βόλτα στο σαββατοκύριακο και όλα θα πάνε καλά.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Στάση. Ερώτηση: Τι θα κάνεις με τη ζωή σου και τους άλλους; Κάθε τόσο χρειάζεται να αναρωτιόμαστε ΤΙ; ΠΩΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; Κυρίως όταν η πίστη σου χρειάζεται επαναφόρτιση και όταν ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου χρειάζεται κατεύθυνση, όραμα και στόχους. Όπου υπάρχει θέληση, λένε οι Βρετανοί, υπάρχει και ο τρόπος. Εδώ και λίγο καιρό και μέχρι και τον Ιούνιο είχες, έχεις και θα έχεις επιλογές και ευκαιρίες για να μπεις στον επόμενο κύκλο ζωής. Αποκρυστάλλωσε το σκοπό, απλώσου σε κάτι καινούργιο ή αφέσου στο ένστικτό που σου λέει να μπεις σε μια συγκεκριμένη πόρτα.
Οτιδήποτε μπορεί να σε βάλει σε ένα καινούργιο δρόμο, οποιαδήποτε στροφή, μπορεί να είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε νέα πορεία. Μια συνάντηση με κάποιον που σε συμβουλεύει ή σου προτείνει, η επιθυμία για μια νέα γνώση, η πρόταση για μια δουλειά, ένας έρωτας, η αλλαγή κατοικίας ή δουλειάς, ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη, ακόμα και η συνειδητοποίηση της ανάγκης να αλλάξει κάτι στη ζωή σου, η αισιοδοξία ότι μπορεί να συμβούν τα πάντα, είναι συστατικά νέας ζωής ή υπόσχεσης για μια νέα αρχή.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Νέα Σελήνη (10/4) στον Κριό και μαζί δίπλα της ο Άρης και η Αφροδίτη. Εκεί, στο υψηλότερο σημείο του ηλιακού σου χάρτη βρίσκεται ο Κριός, που συμβολίζει επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, αναγνώριση, στάτους, επαγγελματική ζωή και βλέψεις, τη δημόσια εικόνα σου, τα πρόσωπα εξουσίας, τη Μητέρα ή τον Πατέρα. Είναι δηλαδή εποχή που κινούνται ή χρειάζεται να κινηθεί η επαγγελματική σου ζωή – είτε είσαι διευθυντής, πωλητής ή ελεύθερος επαγγελματίας, έχε υπόψη σου ότι αυτό τον καιρό αποδεικνύεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες.
Επίσης τώρα μπορείς να προχωρήσεις εργασιακά, να κερδίσεις αυτό που θέλεις, να εξελίξεις τη δουλειά σου, να δεις το επαγγελματικό παρά κάτω, να μιλήσεις, να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις, να ανοιχτείς, να συμμαχήσεις, να συμβιβαστείς όπου χρειάζεται, να αναζητήσεις το καλύτερο όπου μπορείς, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, να εντείνεις τις προσπάθειες για να κερδίσεις. Με χαμηλό προφίλ, χωρίς παρορμητισμούς, με διάθεση συνδιαλλαγής, έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Κοιτάζοντας με μια ματιά τον αστρολογικό χάρτη αυτής της εβδομάδας ένας αστρολόγος θα μπορούσε να σου προτείνει να κάνεις κάτι που θα σε αναζωογονήσει: Κάνε ένα ωραίο ταξίδι. Γράψου στο γυμναστήριο. Βγες με φίλους. Φύγε ένα σαββατοκύριακο. Γράψε μια ιστορία. Δημιούργησε ένα σάιτ. Φλέρταρε ιντερνετικά και συνάντησε αυτόν ή αυτήν που σου κάνει κλικ. Σπούδασε online. Γράψε τις δικές σου Δέκα Εντολές και τήρησέ τες. Αποστασιοποιήσου από ανθρώπους που σε βαραίνουν συναισθηματικά. Η επικοινωνία γίνεται θέμα και η επιτυχία εξαρτάται από ό,τι λες και κυρίως από αυτά που ΔΕΝ λες. Από την άλλη πλευρά, με Αφροδίτη και Άρη στον Κριό, μπορείς άραγε να ανοιχτείς σε είδη ανθρώπων που δεν γνωρίζεις ή απέφευγες να πλησιάσεις από το φόβο της απόρριψης; Ας το θέσω κι αλλιώς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Τι μπορεί να σημαίνει μια νέα Σελήνη (10/4) στον Κριό; Μπορεί να σηματοδοτεί μια επαγγελματική συμφωνία με ευνοϊκούς όρους. Έναν οικονομικό συνεταιρισμό. Δημιουργικότητα που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή – ανοίγεσαι, αποφασίζεις κάτι που ενισχύει τη δουλειά σου, βρίσκεις τρόπο να είσαι περισσότερο δημιουργικός ή εκμεταλλεύεσαι πλευρές που μέχρι τώρα δεν αξιοποιούσες; Τι άλλο; Μια σημαντική εξέλιξη (γάμος, εγκυμοσύνη, παιδί) στη σχέση σου ή μήπως θεωρείς ότι αυτός ή αυτή που είστε μαζί έχει τις δυνατότητες για να προχωρήσετε σε μια κοινή πορεία ζωής; Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι η ζωή σου με κάθε σημαντικό άλλο, με την έννοια ότι βαθαίνετε τη σχέση σας με οποιοδήποτε τρόπο – προσωπικό, συναισθηματικό, οικονομικό.
Οι πλανήτες στον Κριό προωθούν μια σχέση που ήδη υπάρχει κι αν είναι συναισθηματική/συντροφική δοκιμάζεται η εσωτερική της αντοχή, δοκιμάζεται η συναισθηματική εγγύτητα, η ψυχολογική και σεξουαλική συμβατότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Δεν δείχνει εξυπνάδα να περιμένεις ότι ενώ αλλάζουν όλα οι σχέσεις μπορούν να παραμείνουν ίδιες. Ε; Μετρ στις διαπροσωπικές σχέσεις, ξέρεις ότι κάθε τόσο μεταλλάσσονται, περνάνε κρίση, ότι υπάρχουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, ότι πληγώνουν και πληγώνονται κ.λπ. Ξέρεις επίσης ότι δεν είσαι όσο ανιδιοτελής δηλώνεις ή φαντάζεσαι στις σχέσεις σου. Ξέρεις ακόμα ότι μπορείς να ελίσσεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργείς αναταραχή, γεγονός που σημαίνει ότι τρως χώμα αρκετές φορές, χάνεις τη μάχη για να κερδίσεις τον πόλεμο.
Γιατί όλα αυτά; Γιατί η νέα Σελήνη (10/4) και οι πλανήτες (Άρης/Αφροδίτη) στον Κριό είναι ένα restart στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και που σε επηρεάζουν συναισθηματικά ή επαγγελματικά. SOS: Δεν μπορείς πια να είσαι απαιτητικός στις σχέσεις σου, με την έννοια του καταπιεστικού με οποιονδήποτε τρόπο. Απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Εργασία, Σώμα, Υγεία. Στο επίκεντρο. Δεν είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου, αλλά να μείνεις. Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις, αλλά να διατηρηθείς. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις μια σχέση, αλλά να την κρατήσεις: τα ξέρεις όλα αυτά, κι αν δεν τα ξέρεις μάλλον είσαι ακόμα σε μικρή ηλικία. Είναι περίοδος που η υγεία είναι βαρόμετρο της ψυχολογικής σου κατάστασης. Που η εργασία επηρεάζει το σώμα σου. Που ό,τι δεν σου αρέσει σωματοποιείται. Που η ψυχή σου αρρωσταίνει όταν υποχρεώνεται να κάνει πράγματα που θέλει. Τουλάχιστον βρες έναν τρόπο να αποφορτίζεσαι – γυμναστήριο, βόλτες, σειρές, παρέες, κάτι που μπορεί να σε ηρεμεί από την πιεστική καθημερινότητα και που μάλιστα χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις συχνά.
Στο άλλο προσωπικό μέτωπο ξέρεις ότι μια ικανοποιητική συναισθηματική σχέση μπορεί να είναι το μυστικό της επαγγελματικής σου επιτυχίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο τζόγος έχει πολλά πρόσωπα. Το πεπρωμένο σού έχει δώσει την τύχη να δημιουργείς σχέσεις που αντέχουν και σε στηρίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στην προσωπική σου ζωή είσαι γνωστός για την εμμονή σου να ζητάς αυτά που θέλεις από αδιανόητους τύπους που δεν μπορούν να στα δώσουν, γιατί απλώς δεν τα έχουν. Αυτό όμως σου δημιουργεί την έξαψη. Αυτό είναι το πατρόν. Μερικές φορές η ανάγκη για αγάπη ανοίγει το στόμα της και φωνάζει – «Τάισέ με. Ταισέ με, σου λέω». Και μετά το ’σκαγες, τουλάχιστον όταν ήσουν μικρότερος. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για αγάπη, για πείνα, για συναισθηματική όρεξη.
Τώρα πιθανόν έχεις μάθει ότι έρωτας δεν σημαίνει κεραυνοβολούμαι, χάνοντας τα λογικά μου, ή πέφτω στην εμμονή να με θαυμάζουν και να με λατρεύουν. Η αγάπη διαθέτει την εμπιστοσύνη που επιτρέπει στους δύο να ζήσουν τις ζωές τους σαν φίλοι και εραστές ταυτόχρονα. Όμως, αυτό συμβαίνει μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Όσο κι αν θυμώνεις για τις αλλαγές που θα κάνεις, θέλεις δεν θέλεις, και γίνονται (ή ευτυχώς τέλειωσαν), το ζητούμενο είναι να τις κάνεις οικειοθελώς και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Η νέα Σελήνη (10/4) στον Κριό βοηθάει τις εξελίξεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό/προσωπικό επίπεδο. Πάντως δεν έχει νόημα να κατηγορείς αυτούς που είναι δίπλα σου ότι δεν σου συμπαραστέκονται, ούτε να ρίχνεις το φταίξιμο στη δουλειά σου που δεν σε ικανοποιεί. Μην ξεχνάς ότι και τη δουλειά και τους κοντινούς σου ανθρώπους εσύ τα έχεις επιλέξει.
Με τον Δία να συνεχίζει παρόλα αυτά τη διέλευσή του στους Διδύμους, τονίζοντας την ανάγκη σου για καινούργια όνειρα, νέους στόχους, νέες προοπτικές και επιτέλους λίγη χαρά και αισιοδοξία, ίσως μπορείς να βάλεις μια μικρή αγγελία που θα περιέχει τα εξής: «Κουρασμένος Κύριος, ή Κυρία, αναζητά κάποιον/α που μπορεί να του προσφέρει ενθουσιασμό, αισθήματα, προοπτικές. Παρέχω ασφάλεια, προστασία, σταθερότητα, διάρκεια και παίζω με κανόνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Έντονη κινητικότητα στον Κριό, δηλαδή στο κομμάτι εκείνο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις επαφές, την κίνηση. Δηλαδή; Πιθανές οικογενειακές εντάσεις, αντίθεση με τα αδέλφια σου ή τους συναδέλφους σου από πείσμα να περάσει το δικό σου. Αυτό μπορεί να είναι η μία πλευρά. Η άλλη μπορεί να περιέχει την προσοχή και την προσήλωσή σου σε σπουδές, σχέδια, project. Η μπορεί να έγκειται στο να κάνεις γνωστά τα ταλέντα σου συναντώντας ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν εργασιακά. Αν έχεις την εντύπωση ότι θα κλειστείς στο σπίτι σου τρώγοντας πίτσες και βλέποντας αμερικάνικες σειρές, κάνεις λάθος.
Υπάρχει τέτοια ενέργεια, τέτοια ανάγκη να συναναστραφείς άλλους ανθρώπους, να συνδεθείς, που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι να απομονωθείς από όσους έχεις ανάγκη να σε ακούσουν. Ακόμα κι αν πρέπει να βυθιστείς στον καναπέ, το μυαλό σου θα ψάχνει τρόπους για να δραπετεύσεις από το σπίτι σου. Επανάλαβε στον εαυτό σου: «Έξω είναι η ζωή… Εκεί έξω κάτι γίνεται και με αφορά… Εκεί έξω υπάρχουν οι ευκαιρίες… Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Όλοι θέλουν κάτι από σένα και κανείς δεν υποχωρεί ούτε πόντο από τις απαιτήσεις του. Κι εσύ, όμως, το ίδιο. Στυλώνεις τα πόδια και περιμένεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι διαπραγματεύσεις σου με τους άλλους θα είναι σκληρές. Moneymakestheworldgoround, αλλά τι γίνεται όταν ξαφνικά ο κόσμος σου αρχίζει να σταματάει από την έλλειψή τους; Παρόλο που τα ουρλιαχτά δεν ταιριάζουν με την αισθητική σου, τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν για να εκτονωθείς. Όμως είναι καλύτερα να δεις πώς μπορείς να στύψεις την πέτρα ή πώς θα εκμεταλλευτείς καλύτερα τα ταλέντα και τις συγκυρίες – ο Δίας βοηθάει να βρεις ΚΑΙ επαγγελματική άκρη.
Υ.Γ Δεν ξέρω αν η οικονομική σου κατάσταση βρίσκεται στο κόκκινο και οι πηγές εσόδων από τις οποίες περιμένεις ενίσχυση μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με Σαχάρα, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς και δεν πρέπει να βασιστείς σε πιστωτικές κάρτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, νέα, αρης, βγες, online, σημαίνει, sos, επηρεάζει, βρες, project, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Έρημος Σαχάρα, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, εξαψη, η ζωη, τι σημαινει, πλανητες, επιθυμιες, το θεμα, αφροδιτη, γαμος, γνωση, δουλεια, εγκυμοσυνη, εργασια, θαρρος, θεμα, κριος, μητερα, ονειρα, περιοδος, σεληνη, τυχη, υγεια, αγαπη, αστρολογικες προβλεψεις, αμηχανια, αισιοδοξια, αισθητικη, ανθρωπος, βρες, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, δεκα εντολες, δυναμη, δειχνει, δωσει, εαυτος, ευκολο, υπαρχει, ελλειψη, εμμονη, ενεργεια, εννοια, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηλικια, ηλιος, εικονα, κινηση, κυρια, κουτσομπολια, λαθος, ματια, μυστικο, μπορεις, μυαλο, νοημα, παντα, ο ηλιος, οραμα, οσο μπορεις, ουσιαστικα, πεπρωμενο, πετρα, πιστη, πεισμα, πιθανοτητες, πορτα, ψυχη, βαρομετρο, σαχαρα, σειρες, σιγουρο, συνεχεια, σωμα, σπιτι, στο κοκκινο, στομα, σχεδια, τυψεις, φυγε, χωμα, χαρα, ασφαλεια, ειδη, φιλοι, ηρωας, project, κομματι, μια ματια, πηγες, ποδια, σημαίνει, sos, ταξιδι, online, υλικο, βγες, ωραιο, ξεχνας
Τυχαία Θέματα