Superclassico: Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-1 [βίντεο]

Tο ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς δεν είχε νικητή καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1...

Στο «Ελ Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες η Ρίβερ υποδέχθηκε την «αιώνια» αντίπαλό της την Μπόκα Τζουνιορς, η οποία στο 22' άνοιξε το σκορ. Ο Καρίσο εκτέλεσε το φάουλ ο Μακαγιάν έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Μπαροβέρο. Στο 44' ο Γκάγκο υπέπεσε σε παράβαση, ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και απέβαλε τον μέσο της Μπόκα. Ο Μόρα εκτέλεσε το πέναλτι, ωστόσο δεν ισοφάρισε το παιχνίδι.

lang="en-US">Κάτι που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 78' με την κεφαλιά του Πεσέλα. Στο 84' η Ρίβερ έμεινε κι εκείνη με δέκα παίκτες, λόγω του πολύ σκληρού μαρκαρίσματος του Μόρι. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Ιντεπεντιέντε και οκτώ βαθμούς από την Μπόκα Τζούνιορς.

Οι συνθέσεις:

Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊδάνα, Φούνες Μόρι, Βανχιόνι (46' Μπογέ), Πόνσιο, Κάρλος Σάντσες (76' Πεσέλα), Ρόχας, Πισκουλίτσι (76' Αουγκούστο Σολάρι), Μόρα, Τεόφιλο Γκουτιέρες.

Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Μαρίν, Ετσεβερία, Μαγκαγιάν, Κολάσο (80' Κλαούντιο Πέρες), Έρμπες, Γκάγκο, Μέλι, Καρίσο (46' Εμανουέλ Ινσούα), Αντρές Τσάβες, Καλέρι (74' Φουενσαλίδα).

The post Superclassico: Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-1 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > KoolNews
Superclassico, Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-1 [βίντεο],Superclassico, river pleit – boka tzouniors 1-1 [vinteo]