Super League: Τη γλίτωσε ο Πανιώνιος

Ο Παντελής Καπετάνος άνοιξε το σκορ στο 7', ο Κολοβός στο 33' ισοφάρισε και ο Λουσέρο έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1 και να δώσει το «διπλό» στους Ακρίτες, ΠανιώνιοςΞάνθη 1-1...

Οι ενδεκάδες

Πανιώνιος (4-2-3-1): Ο Γιαννακόπουλος κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Τασούλης και στο κέντρο της άμυνας ο Παντίδος με τον Χατζηισαΐας. Σιώπης και Μητρόπουλος στα χαφ.

Πιο μπροστά και δεξιά ο Μπούζας, αριστερά ο Κολοβός και ο Μπουμάλ πίσω από τον Γιάννου.

Ξάνθη (4-4-2): Ο Κυριακίδης στο τέρμα. Δεξιά ο Λισγάρας, αριστέρα ο Κομεσίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Μπέρτος με τον Καρυπίδη. Στα χαφ οι Ομπόντο, Φλίσκας, Βασιλακάκης και Λουσέρο. Στην επίθεση ο Σολτάνι με τον Ρέναν.

Το α' ημίχρονο

Η Ξάνθη με νέο προπονητή στο πάγκο της ξεκίνησε ορεξάτη το ματς και όλη η διάθεση που έδειχνε καρποφόρησε στο 7° λεπτό με τον Παντελή Καπετάνο να ανοίγει το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης, Ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σολτάνι και ο Καπετάνος από κοντά έβαλε την Ξάνθη σε θέση οδηγού στο ματς. Ο Πανιώνιος έκανε πάρα πολλά λάθη στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 33'. Ο Φλίσκας έπιασε την μπάλα με το χέρι εντός της μεγάλης περιοχής. Ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη τον ποινών, άφησε την Ξάνθη με δέκα παίκτες και ο Κολοβός ισοφάρισε το ματς.

Το β' ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος, με αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Η ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Ξάνθη, που στο 90' ο Λουσέρο είδε τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει το σουτ κι έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

The post Super League: Τη γλίτωσε ο Πανιώνιος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα