Super Bowl: Μπορεί το άθλημα να σας αφήνει αδιάφορους, οι διαφημίσεις του όμως θα σας ξετρελάνουν [βίντεο]

12:03 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην έχουμε ιδέα από Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, όμως όλοι έχουμε ακούσει πως το Super Bowl θεωρείται το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στο χθεσινοβραδινό 50ο Super Bowl τον Εθνικό ύμνο των ΗΠΑ τραγούδησε η Lady Gaga, ενώ στο ημίχρονο το show περιλάμβανε τους Beyonce, Bruno Mars

και Coldplay.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Παράλληλα πολλές κινηματογραφικές εταιρίες παρουσιάζουν τα πρώτα τρέιλερ των επικείμενων blockbusters τους την βραδιά αυτή, αφού άλλωστε πρόκειται για το γεγονός με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική. Captain America, Independence Day, X-Men, Το βιβλίο της ζούγκλας ήταν μερικές από τις ταινίες που είτε «συστήθηκαν», είτε ... ξανά -συστήθηκαν αλλά με νέα τρέιλερ την χθεσινή βραδιά.

Ξεχωριστές είναι φυσικά και οι διαφημίσεις που παίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα, και αστρονομικό το ποσό που πληρώνουν οι εταιρίες προκειμένου να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Κατά μέσο όρο, στο φετινό Super Bowl, μία διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια. Οι διαφημίσεις μάλιστα που παίζουν κατά την διάρκεια του Super Bowl έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά.

Από τις δεκάδες διαφημίσεις που έπαιξαν χθες το βράδυ εμείς επιλέξαμε το βίντεο με τις καλύτερες προκειμένου κι εσείς να τις απολαύσετε. Γιατί μπορεί με το ράγκμπι να μην έχουμε επαφή, θα συμφωνήσετε όμως πως οι διαφημίσεις ήταν απολαυστικές.

The post Super Bowl: Μπορεί το άθλημα να σας αφήνει αδιάφορους, οι διαφημίσεις του όμως θα σας ξετρελάνουν [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα