Η Σμαράγδα Καρύδη για την ηλικία της, την αγάπη και τον Θοδωρή Αθερίδη – Τι αποκάλυψε;

11:35 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Σε κοιτάζει με τα μεγάλα της μάτια και ξεχνάς ότι απέναντί σου κάθεται μία γυναίκα. Νιώθεις πως είναι ένα μικρό ατίθασο κορίτσι το οποίο ανά πάσα στιγμή θα κάνει τη σκανταλιά. Κι όταν γελάσει… γελάει ολόκληρη.

Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη

Και κινείται άνετα, και ξαπλώνει και τσαλακώνεται, και κάνει γκριμάτσες και απαντά σε όλα. Όλα μέσα από το βλέμμα της περνούν της Σμαράγδας. Κι από την καρδιά της. Γι αυτό και μετά την πρόβα του «Sweet Charity» αν και κουρασμένη συμφώνησε να μιλήσουμε.

Τι έχεις; Άγχος;

«Είναι αρχή ακόμη κι έχουμε άγχος. Είναι πολλή δουλειά

και γίνεται αμερικάνικα: έξι εβδομάδες πρόβα πολύ συντονισμένα, εμένα δεν μου έχει ξανατύχει…».

Γι αυτό κάνεις κοιλιακούς;

«Μόνο κοιλιακούς; Τρέχω, κάνω πολλά».

Περίεργο μου φαίνεται δεν σε φαντάζομαι σε τέτοια εγρήγορση…

«Μια ζωή το κάνω αυτό. Και στο «Σικάγο» το έκανα και όταν κάναμε το «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» με τον Θοδωρή πάλι κάναμε πολλή άσκηση… Πώς θα βγαίναμε με τα μαγιό; Η παράσταση είναι άλλο, αφήνομαι να πάρω και κανά δυο κιλάκια. Στην οθόνη πώς θα έβγαινα με το μαγιό;»

Ε, όμορφη είσαι δεν έχεις ανάγκη…

«Μετά που θα τελειώσει η παράσταση, θα είναι καλοκαίρι και θα κάτσω να φάω ό,τι δεν έφαγα… Κατάλαβες τώρα τι έχω πάθει;» (γέλια)

Δε μου λες, ασχολείσαι με τα κοινωνικά δίκτυα;

«Ασχολούμαι με το Instagram, είναι η νέα μου τρέλα. Μου αρέσει να χαζεύω τις φωτογραφίες των άλλων. Δεν είναι σαν το Facebook που έχει ζοφερά πράγματα, κακές ειδήσεις, και πολύ βρισίδι. Αυτό είναι πολύ πιο ανώδυνο και πιο χαρούμενο, πιο νεανικό. Δεν βλέπω κάτι που να με φρικάρει. Κι επιτέλους, ρε παιδί μου, φτάνει πια με το έλα να μιλήσουμε για την κρίση και τον Τσίπρα. Δεν αντέχω άλλο!»

Τι σου λείπει από τα παιδικά σου χρόνια, Σμαράγδα;

«Μου λείπει αυτό που είχες όλο τον χρόνο μπροστά σου για να αναβάλεις πράγματα επ’ αόριστον. Αυτό μου λείπει. Τώρα νιώθω ότι ο χρόνος όλο και στενεύει και δεν μπορώ να αναβάλω πράγματα που δεν θέλω να κάνω. Είναι μία πραγματική αίσθηση αλλά είναι λάθος το ότι ασχολούμαι με αυτό. Βέβαια στο χέρι σου είναι ρε γαμώτο, θα μπορούσαμε να ζούμε πιο ανέμελα πιο χαλαρά».

Τι είναι ωραίο στην ηλικία σου;

«Τίποτα καλέ. Το πιο ωραίο είναι να είσαι 25 – 30 να μένεις εκεί και να ωριμάζεις. Δε νιώθω ακόμη μεγάλη. Είναι σα νούμερο για μένα η ηλικία μου. Αν δεν μας το λέγανε για πολλούς ανθρώπους θα ήταν αδιάφορο. Δεν με έχει καταβάλει ο χρόνος ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά. Νομίζω ότι νιώθω καλύτερα από πριν. Σίγουρα το δέρμα μου έχει χαλαρώσει και όταν τραβάω το μάγουλό μου κάνει ντιν! Γιατί πάει, πέταξε το κολλαγόνο».

Τι σε κάνει χαρούμενη;

«Γενικά καλά είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι μου συμβαίνει κάτι τρομερό. Αν διαβάζω ειδήσεις αρχίζω και ανησυχώ αλά είμαι αισιόδοξη. Να, χθες που είχε ήλιο, βγήκα από το σπίτι μου και πήγα με τα πόδια στην Πλάκα ήμουν πολύ ευτυχισμένη και δεν συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο. Τα καλοκαίρια με κάνουν εμένα ευτυχισμένη, δεν μου αρέσει ο χειμώνας».

Και τι σε στεναχωρεί;

«Να χάνει κάποιος το κουράγιο του. Βλέπω ανθρώπους γύρω μου να το χάνουν».

Εσύ πώς το ξεπερνάς όταν σου συμβαίνει;

«Γίνεται κάπως αυθαίρετα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Εσύ πάντα πίστευες στην αγάπη;

«Ναι, γιατί δεν σου μένει και τίποτε άλλο. Να δεν είδες και οι τράπεζες έκλεισαν».

Τι είπε η όμορφη Σμαράγδα για τον Θοδωρή Αθερίδη;

Η συνέχεια στο Jenny.gr

The post Η Σμαράγδα Καρύδη για την ηλικία της, την αγάπη και τον Θοδωρή Αθερίδη – Τι αποκάλυψε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα