Peeping Tom: «Πάρε μάτι» κοκτέιλ που αναβλύζουν καπνούς

Ο Τομ ήταν ένας τύπος που ζούσε στο Κόβεντρι του 13ου αιώνα και υπάκουε στον Κόμη Λιόφρικ και τη σύζυγό του Λαίδη Γκοντίβα. Όταν ο Λεόφρικ επέβαλλε υψηλή φορολογία, η Γκοντίβα ως ένδειξη διαμαρτυρίας έβγαινε γυμνή στους δρόμους καβάλα στο άλογο. Ο Τομ, σύμφωνα με το μύθο, την ακολουθούσε στα κρυφά και την έπαιρνε μάτι. Έτσι, έμεινε στην

ιστορία ως «ηδονοβλεψίας Τομ». Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό με το Peeping Tom στη Βούλα. Έχει και μάλιστα μεγάλη!

Μα αυτός ο μύθος αποτέλεσε έμπνευση για τη διακόσμηση του χώρου, η οποία είναι άκρως μυσταγωγική και έχει έναν αέρα μεσαιωνικής Αγγλοσαξονίας. Οι industrial πινελιές στο χώρο θα σε εντυπωσιάσουν. Το φωτισμένο δάπεδο, οι βιομηχανικές αποχρώσεις και η house μουσική συνθέτουν το τρίπτυχο του φουτουρισμού.

Σε αυτό τον πρωτοποριακά περίεργο χώρο μπορείς να πας από το πρωί να απολαύσεις specialty coffees και σνακ και να κάτσεις ως το βράδυ για να δοκιμάσεις τα cocktail που δε θα βρεις αλλού στα νότια προάστια. Οι έμπειροι bartenders του παίρνουν συνταγές κλασσικών mixed cocktails και τους αλλάζουν τα φώτα, με πινελιές που τα πάνε ένα επίπεδο παρακάτω.

Όλα τα cocktails του αναδύουν καπνούς, που οφείλονται στο ξηρό πάγο που περιέχουν, για να δώσουν έναν πιο μυσταγωγικό τόνο. Το Passion Caramel, που αποτελείται από ρούμι και καραμέλα, και το No Name, από βότκα και λίτσι, είναι τα πιο must taste ποτά του και θα «δοκιμάσει» τον ουρανίσκο σου, όπως αναφέρει και το greece.dailysecret.com.

Κάθε εβδομάδα έχει και ειδικά dj sets για όλα τα γούστα!

Extra tip: Ηappy hour τις καθημερινές ( 18:00-21:00) με τα κοκτέιλ στα €6, ενώ αν βαριέσαι να βγεις έξω, αλλά θες επειγόντως ένα ωραίο cocktail κάνεις delivery και έχεις στο σπίτι σου έτοιμα και άνετα τα ποτά σου. 1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Info: Βασ. παύλου 107-109, Βούλα 210 9689488

Keywords
Τυχαία Θέματα