O Μάρλον Μπράντο βιολογικός πατέρας του μεγαλύτερου γιου του Μάικλ Τζάκσον;

Ο Μάρλον Μπράντο θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού του βασιλιά της ποπ, του Πρινς Μάικλ Τζάκσον του Πρώτου, σύμφωνα με τους νέους ισχυρισμούς του ηθοποιού Μαρκ Λέστερ.

Ο Λέστερ, έζησε κοντά στην οικογένεια αρκετά χρόνια και είχε συναντήσει τον Μπράντο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, στην Neverland.

«Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί», είχε δηλώσει ο Λέστερ, ο οποίος σχετικά με την ομοιότητα του Πρινς και του Μπράντο είχε αποκαλύψει:

«Είχα πάει να

χαιρετίσω τον Μπράντο. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Μάικλ και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Πρινς όπως είναι τώρα».

Ο Μπράντο, που πέθανε σε ηλικία 80 ετών το 2004, πείστηκε από τον Μάικλ Τζάκσον να δωρίσει το σπέρμα του και να γίνει ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

«Ο ηθοποιός πρέπει να ήταν τότε στα 60 του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται, ενώ μπορεί να είχε καταψυχθεί το σπέρμα νωρίτερα», λέει ο Λέστερ στην βρετανική Sun. Προσθέτει, όμως, ότι και άλλοι διάσημοι είναι υποψηφιοι πατεράδες, από τον μάγο Γιούρι Γκέλερ και τον Κόρεϊ Φίλντμαν, μέχρι τον… Μακόλεϊ Κάλκιν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post O Μάρλον Μπράντο βιολογικός πατέρας του μεγαλύτερου γιου του Μάικλ Τζάκσον; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Μάρλον Μπράντο, Μάικλ Τζάκσον,O marlon branto, maikl tzakson