O 11χρονος γιός του Άσαντ βγάζει τη γλώσσα στους Αμερικανούς- «Είστε δειλοί, 48 ώρες περιμένουμε»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία ανάρτηση - απειλή προς τις ΗΠΑ η οποία φέρεται να ανήκει στον 11χρονο Χαφέζ αλ Άσαντ, γιο του Σύρου προέδρου.

Μέσω της ανάρτησης αυτής, ο 11χρονος Χαφέζ απειλεί τις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τους Αμερικανούς στρατιώτες «δειλούς» που με τη νέα τεχνολογία τους αποκαλούνται «απελευθερωτές», ενώ αναφέρει πως σε περίπτωση επέμβασης στη Συρία «δεν πρόκειται να

καταστραφούν τα απομεινάρια της αντίστασης. Άλλωστε αυτό είμαστε, γεννηθήκαμε για να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε».

Στην ανάρτηση αναφέρεται το παράδειγμα της Χεζμπολάχ,στην οποία όπως σημειώνεται «μπορεί να διαθέτουν μαχητές, πυραύλους μικρής εμβέλειας και λίγα όπλα, αλλά πιστεύουν στον εαυτό τους και την χώρα και αυτό ακριβώς θα γίνει στην Αμερική αν επιλέξει την επέμβαση, καθώς δεν γνωρίζουν τη γη μας όπως εμείς, κανείς δε τη γνωρίζει. Η νίκη είναι δική μας ανεξάρτητα από πόσο χρόνο θα χρειαστεί».

Ο φερόμενος ως Χαφέζ αλ Άσαντ προκαλεί τις ΗΠΑ σε πραγματοποίηση της επίθεσής τους καθώς έτσι «θα έκαναν έναν τεράστιο λάθος και θα ξεκινούσαν κάτι που δε γνωρίζουν την κατάληξή του».

Η γνησιότητα του λογαριασμού δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους New York Times, οι πληροφορίες που αναφέρονται στο προφίλ είναι αληθείς.

Την ίδια ώρα, πολλά σχόλια και likes έχουν γραφτεί από παιδιά στην ίδια ηλικία του Χαφέζ κάτω από την ανάρτηση, ενώ κάποια έχουν ανήκουν σε παιδιά και εγγόνια πολιτικών προσωπικοτήτων.

«Πολύ καλά τα είπες αυριανέ πρόεδρε. Ο Θεός να προστατεύσει την Συρία. Η νίκη είναι δική μας», αναφέρει ένα από τα σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα