Mιχελάκης: Τι θα συμβεί αν η Χρυσή Αυγή χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση [βίντεο]

Στο ζήτημα της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων αλλά και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν αν η Χρυσή Αυγή χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως η κυβέρνηση προωθεί νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με το θέμα της χρηματοδότησης όπου πολιτικές οργανώσεις οι οποίες μπορεί να έχουν εμπλοκή με εγκληματική δραστηριότητα

δεν θα λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία.

Στην ερώτηση αν χρειάζεται δικαστική απόφαση για να συμβεί αυτό ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως είναι θέμα νομοθετικής ρύθμισης και σημείωσε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μια έρευνα σε ανώτατο επίπεδο και από το αποτέλεσμα της έρευνας θα προκύψει αν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αποτελεί εγκληματική οργάνωση.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών σχολιάζοντας αναφορές μελών της Χρυσής Αυγής εν όψει των δημοτικών εκλογών εκτίμησε ότι: «Ο κόσμος θα τους στείλει εκεί που πρέπει να τους στείλει», και επεσήμανε ότι οι πολίτες έχουν πλέον την ωριμότητα και έχουν καταλάβει τι γίνεται με τη Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα