Homeland: Η απόλυτη ιστορία κατασκοπίας επιστρέφει με τον πολυαναμενόμενο 2ο κύκλο!

Είναι γεγονός! Η καλύτερη σειρά των τελευταίων ετών, επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX, με τα επεισόδια του 2ου κύκλου! Το «Homeland» είναι μια σειρά δράσης βασισμένη στην περιπέτεια «Prisoners of War».

O Αμερικανός πεζοναύτης Nicholas Brody (Damien Lewis) επιστρέφει στην πατρίδα του, μετά από 10 χρόνια, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από την υποδοχή ήρωα που του επεφύλαξαν η οικογένειά του και η πολιτική ηγεσία της Αμερικής, οι υποψίες για τον πατριωτισμό του αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στο νέο κύκλο

της σειράς, θα δούμε την Carrie Matheson (Claire Danes) να παίρνει την υπόθεση ανακάλυψης του τρομοκράτη Abu Nazir στα χέρια της, ενώ ο Brody αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της νέας θέσης του στο Κογκρέσο. Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι υποψίες για το ποιος βρίσκεται πίσω από την επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στρέφονται προς τον υποψήφιο γερουσιαστή Brody. Πώς θα συνεχιστεί η ιστορία και πώς θα καταλήξει η σχέση του Nicholas Brody και της Carrie Matheson;

Συναρπαστικές εξελίξεις, δυνατές ερμηνείες και αμέτρητα διεθνή βραβεία όπως Χρυσή Σφαίρα και Emmy «Καλύτερης Δραματικής Σειράς», Χρυσή Σφαίρα «Καλύτερου Ηθοποιού» στον Damien Lewis, Χρυσή Σφαίρα «Καλύτερης Ηθοποιού» στην Claire Danes, καθιστούν το Homeland μια από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών!

Μη χάσετε τη μεγάλη πρεμιέρα την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 21:30 αποκλειστικά στο FOX!

Keywords
Τυχαία Θέματα