Η ζωή του «Αλχημιστή» Κοέλιο γίνεται ταινία- Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα!

Ταινία αποφάσισε να κάνει τη ζωή του ο γνωστός βραζιλιάνος συγγραφέας Πάολο Κοέλιο! Μετά από τα εκπληκτικά του μπεστ σέλερ, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο "Αλχημιστής" που έμεινε στην ιστορία για την ατάκα "Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις!", θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την προσωπική του ιστορία μέσα από ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο.

Ο Πάουλο Κοέλιο ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την προσωπική του ιστορία μέσα από το αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Ο προσκυνητής της Κομποστέλα» ή (Το ημερολόγιο

ενός μάγου). Ο ίδιος ο Κοέλιο αποφάσισε να αναρτήσει τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Κομβικό σημείο στη ζωή μου υπήρξε η απόφασή μου να πάω να προσκυνήσω στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα. Εκεί αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου βιβλίο», παραδέχεται ο συγγραφέας. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται στην περιοχή της Γαλικίας, στην Ισπανία.

Αν και περισσότερα από 50 άτομα εμπλέκονται στα γυρίσματα, ουδείς αποκάλυπτε οτιδήποτε έως ότου ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της διαδικασίας, οπότε και ο ίδιος ο Πάουλο Κοέλιο αποφάσισε να αναρτήσει τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο twitter και το facebook. Και αυτό διότι δεν θέλουν να διαρρεύσουν πολλά για την ταινία, αφού θέλει να την παρουσιάσει εξ' ολοκλήρου τον Ιούλιο!

Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο σκηνοθέτης Ντανιέλ Ρεζέντε, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο 30χρονος βραζιλιάνος ηθοποιός Τζούλιο Αντράντε.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα