H ζωντανή κούκλα έχει 30.000.000 ηλεκτρονικούς φίλους!

Για κάποιον περίεργο λόγο τα κορίτσια που μοιάζουν με ψεύτικες κούκλες εξιτάρουν τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων. Τις ακολουθούν με μανία στα social media και κατεβάζουν σαν τρελοί τις φωτογραφίες τους. Η Βένους Παλέρμο είναι η πιο διάσημη.

«Νιώθω τόσο ευτυχισμένη που αποτελώ έμπνευση για όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν θα τους προδώσω. Δεν θα αλλάξω ποτέ», δηλώνει η 15χρονη Βένους Παλέρμο, συγκινημένη που το βίντεό της στο youtube έσπασε το φράγμα των 30.000.000 hits.

Η

μαθήτρια από το Μπρίξτον της Βρετανίας έγινε διάσημη στον κόσμο του διαδικτύου όταν άρχισε να αναρτά βίντεο με συμβουλές στα κορίτσια που θέλουν να της μοιάσουν και να μεταμορφωθούν σε ζωντανές κούκλες. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της είναι πως μόνο το «How To Look Like A Doll» το έχουν δει περισσότεροι από 5.000.000 άνθρωποι!

Τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της, Μάργκαρετ, ξεκαθάρισαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ότι μπορεί η 15χρονη να βάφεται και να ντύνεται σαν κούκλα αλλά κατά τα’ λλα είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι, με φυσιολογικούς φίλους… «Έχω πολλούς φίλους, κάποιοι μάλιστα ακολουθούν το στιλ μου αλλά οι περισσότεροι ντύνονται εντελώς διαφορετικά. Και ναι. Αυτή είναι η κανονική μου φωνή. Πώς θα μπορούσα άλλωστε να υποκριθώ τη φωνή μιας κούκλας; Οι κούκλες δεν μιλάνε», είπε η Βένους η οποία μιλάει ήδη πέντε γλώσσες και μελετά στο σπίτι. Δεν πηγαίνει σχολείο επειδή η μαμά της θέλει να την προστατέψει από τους κακεντρεχείς συμμαθητές που τυχόν την κοροϊδέψουν.

«Διαλέγουμε μαζί τα ρούχα της. Το βρίσκω συναρπαστικό. Πολύ όμορφο και αθώο. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να γίνει ό τι επιθυμεί. Εάν ζορίσεις τον εαυτό σου να γίνει κάτι που δεν είσαι τότε αποχαιρετάς το όνειρό σου για πάντα. Αυτό που κάνει η κόρη μου είναι ελευθερία. Δεν υπάρχει τίποτε σε όλο αυτό. Η Venus Angelique (το όνομα με το οποίο ανεβάζει τα βίντεο) είναι απλά υπέροχη, λέει η μαμά της.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που εκτιμούν ως εξαιρετικά επικίνδυνη τη συμπεριφορά της 15χρονης. «Φαίνεσαι και ακούγεσαι σαν φρικιό. Είσαι 15 ετών, δεν χρειάζεσαι όλο αυτό το make up. Πρέπει να πας σε ψυχολόγο. Δεν είχες ποτέ πατέρα στη ζωή σου και η μαμά σου προφανώς σου συμπεριφέρεται σαν την κούκλα. Ντροπή σου που παροτρύνεις παιδάκια στην περίεργη και αφύσικη ιστορία σου», σχολίασε κάποιος κάτω από το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα