H Κάμερον Ντίαζ απενοχοποιεί τις γυναίκες – Φωτογραφίζει τις ρυτίδες της και δηλώνει: «Δεν φοβάμαι να γεράσω» [εικόνες]

H Κάμερον Ντίαζ δεν φοβάται ούτε τις ρυτίδες ούτε τα γκρίζα μαλλιά. Αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία της θέλει να μεταδώσει στις θαυμάστριές της γι’ αυτό κυκλοφορεί ένα βιβλίο με στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχτούν το πέρασμα του χρόνου.

«Θέλω οι γυναίκες να καταλάβουν το ταξίδι στο χρόνο και να είναι προετοιμασμένες για αυτό», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Women's Health, για το νέο της βιβλίο που έχει τίτλο «The Longevity Book:

The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time».

«Κάνετε νέες σχέσεις , αποκτήστε νέους φίλους, μπείτε σε νέες ομάδες και να τιμάτε τον εαυτό σας», συμβουλεύει η ηθοποιός και τολμά να ποζάρει στο εξώφυλλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις ρυτίδες τις σε πρώτο πλάνο.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το βιβλίο και περιμένω ειλικρινά να έχω μία πραγματική επικοινωνία πάνω στο πως μεγαλώνουμε με δύναμη, ευγνωμοσύνη , υγεία και σοφία», είπε. Η 43χρονη ηθοποιός ζει μία περίοδο πληρότητας στο πλευρό του συζύγου της, Μπένζι Μάντεν, που είναι μουσικός.

Αυτό το βιβλίο είναι το δεύτερο που έχει γράψει μετά το «Βιβλίο του σώματος- ο Νόμος της πείνας, η επιστήμη της δύναμης και άλλοι τρόποι να αγαπήσετε το υπέροχο σώμα σας» που κυκλοφόρησε το 2013.

Στο νέο της πόνημα η Ντίαζ αναφέρεται στο πέρασμα της γυναίκας σε κάθε δεκαετία, τη σημασία του γέλιου, τον ρόλο της αγάπης και της φιλίας στην υγεία της γυναίκας σε όλες τις ηλικίες και τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να την βοηθήσουν κατά την πάροδο του χρόνου.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post H Κάμερον Ντίαζ απενοχοποιεί τις γυναίκες – Φωτογραφίζει τις ρυτίδες της και δηλώνει: «Δεν φοβάμαι να γεράσω» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα