H… ιπποτική κίνηση του αρχηγού Κομπανί [βίντεο]

H Mάντσεστερ Σίτι έφτασε την κατάκτηση του League Cup μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι, με τον αρχηγό τον «Πολιτών» να σπεύδει να συγχαρεί τους παίκτες της Λίβερπουλ αμέσως μετά το τέλος της, σε μια...ιπποτική κίνηση.

Ο Γιάγια Τουρέ ευστοχεί από την άσπρη βούλα, σφραγίζοντας την κατάκτηση του League Cup για την Σίτι και ενώ όλοι οι παίκτες των «Πολιτών» ξεκινούν

τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, ο Βενσάν Κομπανί, σπεύδει να δώσει το χέρι του στους παίκτες της Λίβερπουλ και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους, διδάσκοντας ποδοσφαιρικό ήθος.

Kompany didn't rush to celebrate when the winner went in. Instead he consoled the Liverpool players. pic.twitter.com/WIjSqfUMZ8

City Watch (@City_Watch) February 28, 2016

Ο Καμπαγιέρο έδωσε το τρόπαιο στη Σίτι

Ένας απίθανος τελικός, μια τρελή γιορτή κι ένας σούπερ γκολκίπερ! Ο Καμπαγιέρο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, έπιασε τρία πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα και η Σίτι κατέκτησε το τέταρτο League Cup στην ιστορία της (1970, 1976, 2014 και 2016). Η κανονική διάρκεια ήταν συναρπαστική, η Σίτι είχε φάσεις και η Λίβερπουλ τον Μινιολέ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έστειλε το ματς στην παράταση (1-1). Οι «Κόκκινοι» δεν κατάφεραν να μιμηθούν την επιτυχία του 2012, όταν στα πέναλτι είχαν πάρει την κούπα κόντρα στην Κάρντιφ.

πηγή: gazzetta.gr

The post H… ιπποτική κίνηση του αρχηγού Κομπανί [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα