Faust: Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

11:25 3/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Faust λέγεται το νέο, θεατράλε, σέξι venue που απλώνει γκλίτερ στο μουντό μέικαπ του κέντρου.

Από την Εβίτα Κυριαζή

Κι εκεί που σέρνεις τα συλλεκτικά Αll Star σου κάνοντας ζιγκ ζαγκ στην Κολοκοτρώνη για αλλεπάλληλα πιτ στοπ από τα μικρομπάρ του ιστορικού κέντρου, ο δρόμος (η Καλαμιώτου συγκεκριμένα) σε φέρνει μπροστά σε μια μυστηριώδη πύλη που αχνοδιαγράφεται μέσα μέσα από ένα σύννεφο ξηρού πάγου.

Οκ, υπερβολή: δεν υπάρχει ξηρός πάγος,

ωστόσο αμέσως καταλαβαίνεις ότι το στρωμένο με μεξικάνικου στιλ πλακάκια, υποφωτισμένο «λαγούμι» πίσω από αυτή την είσοδο οδηγεί κάπου πολύ διαφορετικά από τα τριγύρω στέκια. Deconstruction πολυέλαιοι σε ρόλο γλυπτών, πατίνες στους τοίχους και μια θεατρική σκηνή σαν από όνειρο σε ταινία του Ντέιβιντ Λιντς. «Θέλαμε να φτιάξουμε ένα bar theater, ένα χώρο σαν φουαγιέ θεάτρου, μεταξύ καμπαρέ, τζαζ κλαμπ και μπουρλέσκ μπαρ» λέει ο ιδιοκτήτης Αλέκος Συσσοβίτης. Και, μαζί με το συνέταιρό του Αλέξανδρο Πετράκη (μπαμπάς του μπαρ-trademark Μπρίκι και του 7 Jokers), τον έφτιαξαν. Μόνοι τους. Με το γούστο τους και τα χέρια τους, μετέτρεψαν ένα διατηρητέο (πρώην υφασματάδικο) στο πιο σέξι βραδινό ραντεβού για θεατρικά λάιβ (οι Opera Chaotic με τσέλο και χορεύτριες τις Τετάρτες, η Κέλλυ Καλτσή με κοστούμια και βενετσιάνικες μάσκες τις Δευτέρες), για sleazy dj sets (ο soul master Μανόλης Οικονόμου τα Σάββατα, ο εκκεντρικός mixologist της κονσόλας Quentin τις Πέμπτες), για socializing υπό τα έξτρα φιλικά στο αυτί ντεσιμπέλ.

Κάτω από κόκκινα κρόσσια και χρυσές μπορντούρες, ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες που μυρίζουν ωραία, δίπλα σε μοντέλα που κάνουν γνωριμία στις τουαλέτες, στο Faust θα βρεις τη χαμένη σεξουαλικότητα των 90s – με ένα «αλά ξηρός πάγος» ειδικό εφέ μαγείας.

Info
Faust, Αθηναϊδος 12 & Καλαμιώτου, Αθήνα, 210-3234 095

Πηγή: Στο Nitro που κυκλοφορεί

Διαβάστε ακόμα:

* To Rock ‘n’ Roll ξαναχτυπά

* Petite Fleur: To μυστικό λουλούδι

* Κόκκινος Λωτός: Μια cheap & good ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα