E3 2014: Ξεκινά την Τρίτη η μεγάλη έκθεση για video games – Τι να περιμένουμε

08:17 8/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Αυτή την Τρίτη ξεκινάει η μεγάλη γιορτή για τους video gamers, καθώς στην Electronic Entertainment Expo που γίνεται για 3η σερί χρονιά, θα έχουμε καθημερινά ειδήσεις για νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, νέες εκδόσεις, εισαγωγή νέων features και πολλά άλλα.

Το

PcMagazine έκανε μια σούμα για το τι να περιμένουμε από αυτή την έκθεση διάρκειας εφτά ημερών που θα διεξαχθεί στο Los Angeles Convention Center. XBox, PlayStation4, Wii U είναι οι τρεις κονσόλες που καθορίζουν την πορεία του gaming και τα παιχνίδια που δημιουργούνται με βάση τα χαρακτηριστικά των συσκευών και αποκλειστικά για αυτές.

Νέες κυκλοφορίες

Η Nintendo μας ετοιμάζει δύο μεγάλες κυκλοφορίες για το 2014. Η μία μας γυρνάει 15 χρόνια πίσω και το Nintendo 64, με το Super Smash Bros, μόνο που αυτή τη φορά είναι σε έκδοση 3D και για το Wii U, με μερικούς ήρωες που δεν είναι και πολύ Σούπερ Μάριο να εμφανίζονται. Μετά τον Σόνικ τον σκαντζόχοιρο, βλέπουμε τον Little Mac από το Punch-Out και το Mega Man. Το δεύτερο χτύπημα της εταιρείας είναι το Hyrule Warrios, παιχνίδι που είναι βασισμένο στο Dynasty Warriors απλώς γίνεται στην πόλη Hyrule. Επιπλέον, ίσως η Nintendo να ανακοινώσει τα σχέδια της για ένα νέο παιχνίδι Mario και Zelda.

Από την άλλη η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Halo 5: Guardians για XBox One και μάλλον με αυτό θα ξεκινήσει και η έκθεση. Οι άλλες δύο αναμονές μας από την εταιρεία είναι το Dead Rising και το Ratchet & Clank.

Για την Sony αυτό που αναμένεται να δούμε είναι όχι ένα παιχνίδι, αλλά η υπηρεσία για το PlayStation4, το PlayStation Now streaming game service, που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν κλασσικά games της εταιρείας στην κονσόλα τους χωρίς να κάνουν download ή να περνάνε σε δίσκο. Πιθανότατα, στην έκθεση θα δούμε και το νέο μοντέλο τηλεόρασης, το PS Vita TV που θα βγει αποκλειστικά στη Βόρειο Αμερική για αρχή. Αυτό όμως που θέλουν να ακούσουν οι Gamers είναι ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το Driveclub, το οποίο θα το είχαμε κανονικά από τον Οκτώβριο του 2013, αλλά καθυστέρησε επίτηδες η κυκλοφορία.

Πάντως, οι μεγάλες attraction δεν θα είναι κάποια ολοκαίνουργια games, αλλά τα sequels των ήδη αγαπημένων. Call of Duty: Advanced Warfare, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Halo 5: Guardians, Batman: Arkham Knight, Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, Mortal Kombat X, Final Fantasy XV, Persona 5, Sonic the Hedgehog via Sonic Boom και το επόμενο Kingdom Hearts αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα