Daily Mail: Με «καμουφλαρισμένα» αεροπλάνα που μετέφεραν 10 δισ. σώθηκε η Ελλάδα!

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» σύμφωνα με το οποίο η Ε.Ε. τροφοδότησε μυστικά την Ελλάδα με 10 δισ.ευρώ τα οποία μετέφεραν «καμουφλαρισμένα» αεροπλάνα!

«Τα μυστικά αεροπλάνα, γεμάτα λεφτά που έσωσαν το ευρώ: όταν η Ελλάδα «καιγόταν» και οι τράπεζές της «έλιωναν», η Ε.Ε. μιλούσε σκληρά και απειλούσε να τη διώξει, αλλά μυστικά την «πλημμύρισε» με 10 δισ. ευρώ». Αυτός είναι ο τίτλος

του δημοσιεύματος της Daily Mail.

Την ώρα που δημοσίως η τρόικα εκτόξευε απειλές για εκδίωξη της χώρας από το ευρώ και πίεζε για μεταρρυθμίσεις, την ίδια ώρα χορηγούσε την χώρα με πακτωλό χρημάτων ισχυρίζεται η εφημερίδα και αποκαλύπτει το πως γίνονταν οι μεταφορές των δισ.

Με αεροσκάφη τύπου Boeing της Maersk ή άλλα μικρότερα, βαμμένα «σε γαλάζιο και λευκό του ελληνικού στρατού» - Daily Mail

«Δεν ήταν ούτε αποστολή για να σωθούν ζωές ούτε να διατηρηθεί μια εύθραυστη δημοκρατία, όπως οι διάσημες αερογέφυρες στο Βερολίνο μετά τον Πόλεμο, αλλά για να προστατεύσουν και να παρατείνουν το οικονομικό πείραμα ενός πολυεθνικού νομίσματος», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

«Τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε ξεμείνει από χαρτονομίσματα. Κυριολεκτικά. Υπήρχε έλλειψη όλων των χαρτονομισμάτων εκτός από εκείνα των 10€. Οι Έλληνες είχαν απαντήσει στις απειλές της τρόικας για μπλοκάρισμα της δόσης των 12 δισ. ευρώ, αποσύροντας από τις τράπεζες τις καταθέσεις τους», συνεχίζει το δημοσίευμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα