Οι διακοπές απομόνωσης του Αλέξη Τσίπρα στους Αντιπαξούς [εικόνες]

Χωρίς να γίνει στόχος των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, ήσυχα στους Αντιπαξούς πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο ισχυρός άνδρας του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στο σπίτι του τοπικού επιχειρηματία του τουρισμού, Ιωάννη Αρβανιτάκη, απομονωμένος, περιτριγυρισμένος από πυκνή βλάστηση και έχοντας όλες τις ανέσεις. Το ζεύγος Τσίπρα

δεν εθεάθη στις τοπικές ταβέρνες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προτιμούσαν να ψωνίζουν από το τοπικό παντοπωλείο και να μαγειρεύουν στο σπίτι τους. Παράλληλα οι άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχοντας μία διακριτική παρουσία χωρίς να χρειαστεί η βοήθειά τους.

Η οικογένεια Τσίπρα, μαζί με φιλικό της ζευγάρι επιδόθηκε σε πολλές εκδρομές γύρω από το νησί με βάρκα που τους νοίκιασε ένας κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τον «καπετάνιο» Αλέξη Τσίπρα που εξαιτίας της δοκιμασίας του να οδηγήσει τη βάρκα του, έπαθε ηλίαση αφού ξέχασε για ώρες να φορέσει το καπέλο του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε τηλεφωνική επικοινωνία με συνεργάτες που δεν τον απέτρεψε όμως να παίξει με τα παιδιά του. Για τις μετακινήσεις της η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα προτίμησε τα πλοία της γραμμής καθώς και θαλάσσια ταξί.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» ακόμη και στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα πίστευαν πως θα περάσει τις διακοπές του είτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Τζουμέρκα, είτε στο νησί της Λήμνου.

Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα