Bild: Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και ο θολωμένος πιλότος έριξε το Boeing στη θάλασσα

Ένα νέο σενάριο που εκ πρώτης όψεως φαίνεται εξωφρενικό, αλλά εδώ που φτάσαμε τίποτε δεν αποκλείεται διακινείται από τη γερμανική εφημερίδα Bild, σε σχέση με την εξαφάνιση του boeing της Malaysian Airlines που εκτελούσε την πτήση NH 370 από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «πέταξε προς την καταστροφή λόγω απογοήτευσης;» η Bild, σημειώνει το ενδεχόμενο ο πιλότος,

Ζάκαρι Αχμαντ Σαχ να έριξε το αεροπλάνο στη θάλασσα, παίρνοντας μαζί του στο θάνατο άλλους 238 επιβάτες, επειδή λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο έμαθε ότι τον εγκαταλείπει η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους.

Παράλληλα, μια άλλη πληροφορία είναι πως πριν από την πτήση ο πιλότος για πρώτη φορά πήγε στο αεροδρόμιο με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας BMW και όχι με το υπηρεσιακό όχημα της αεροπορικής εταιρείας.

Μάλιστα σημειώνεται πως στο αυτοκίνητο ήταν μαζί του και η σύζυγος του, η οποία δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι και τελικά εμφανίστηκε το επόμενο Σάββατο, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η σύζυγος του 52χρονου πιλότου, εγκατέλειψε την οικογενειακή τους εστία την ημέρα της μοιραίας πτήσης.

Ο πιλότος περιγράφεται από τους γείτονες ως ένας ιδιαίτερα «δοτικός» και «περιποιητικός» πατέρας και όπως αναφέρει η Bild, η απόφαση της συζύγου του να τον εγκαταλείψει, ενδεχομένως να τον οδήγησε στην απονενοημένη πράξη.

Πάντως σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες η συμπεριφορά του πιλότου πριν από την πτήση της Malaysia Airlines, ήταν περίεργη.

Ενας από τους φρουρούς ασφαλείας υποστήριξε πως ο κυβερνήτης Ζάκαρι χαιρέτησε σχεδόν με στρατιωτικό στυλ. «Υπήρξε μια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο που μας χαιρέτησε είχε εκείνο το βράδυ» δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα