Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε ένα εκατομμύριο Έλληνες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι μακρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, όπως υποστήριξε και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μετά την συνέντησή του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση πέτυχε τους στόχους της, επιτυγχάνοντας πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο και θα μοιράσει στον ελληνικό λαό. «Με μεγάλη

ικανοποίηση σας ανακοινώνω πως πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε ένα εκατομμύριο Έλληνες, δηλαδή αυτούς που έχουν ανάγκη», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ ανακοίνωσε πως μειώνεται το ασφαλιστικό κόστος τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών σε μία προσπάθεια ανακούφισης των επιχειρήσεων, σε ένα ποσοστό του 3,9%.

Παράλληλα ανέφερε ότι και ένα μέρος του πλεονάσματος θα δοθεί για αποπληρωμή του χρέους όπως προβλέπεται ενώ μέσα στο 2014 θα δοθούν 1 δισ. για ληξιπρόθεσμες οφειλές πλέον αυτών που προβλέπει το πρόγραμμα.

Επίσης συμπλήρωσε ότι οι μακρές διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται με επιτυχία ενώ τόνισε ότι την Ελλάδα την πιστεύουμε και θα την σηκώσουμε πάλι ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα