Bενιζέλος: Σε προκαλώ σε μονομαχία – Τσίπρας: Θα σου δείξω τι έμαθα στο Ελ Πάσο

Ένταση σημειώθηκε κατά την δευτερολογία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση, γεγονός που με χαροποιεί

ιδιαίτερα. Οικοδομεί πολιτικά στην ύπαρξη του μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει έλλειμμα αντιπολίτευσης και οδηγεί τον τόπο σε επικίνδυνα μονοπάτια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό ενώ επισήμανε πως επί της υπουργείας του ιδίου στο υπουργείο Οικονομικών επετεύχθη η μεγαλύτερη μείωση χρέους στην παγκόσμια οικονομική ιστορία.

Σχετικά με τις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των υποβρυχίων και των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, ο κύριος Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί πέρα από τα στελέχη και τις νοοτροπίες Τσοχατζόπουλου, νοοτροπίες που μας έφτασαν στο τέλμα».

Φυσικά δεν έλειψε και η προσωπική αντιπαράθεση, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλεί προσωπικά τον κ. Τσίπρα σε μονομαχία ήθους και πολιτικών επιχειρημάτων λέγοντας πως «είναι άτιμη πράξη η συκοφαντία». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σκωπτικά πως αποδέχεται την πρόταση και είναι ευκαιρία να του δείξει τι έμαθε στο Ελ Πάσο.

«Χαίρομαι που σας εκπαιδεύουν οι Αμερικάνοι, αλλά αυτό εδώ είναι τρύπιο δολάριο», ανταπάντησε ο κ. Βενιζέλος

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα