«An Island State of Mind» – Η εντυπωσιακή Hilfiger Denim συλλογή για την Άνοιξη του 2016 [εικόνες]

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην «PVH Corp.», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της Hilfiger Denim συλλογής για την Άνοιξη του 2016 An Island State of Mind, η οποία φέρνει την χαλαρή διάθεση του νησιού στην αστική ζούγκλα του μπετόν.

Η

καμπάνια Hilfiger Denim Spring 2016 φωτογραφήθηκε στο L.A. από το ανερχόμενο ταλέντο Devyn Galindo, γνωστό για την μοναδική της ικανότητα να συλλαμβάνει το φως, την ενέργεια και την αυθεντικότητα της γιορτής της κάθε στιγμής.

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πρωταγωνιστές στην καμπάνια είναι τα millennial μοντέλα και influencers όπως οι Hailey Baldwin, Immy Waterhouse, Luka Sabbat, Sang Woo Kim και David Bywater.

Ως μέρος της καμπάνιας, η συλλογή Hilfiger Denim Spring 2016 περιλαμβάνει το νέο Dynamic Stretch denim για άντρες και γυναίκες.

Τα Dynamic Stretch σχέδια θα λανσαριστούν ως μέρος της Hilfiger Denim’s Spring 2016 συλλογής και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Hilfiger Denim και Tommy Hilfiger παγκοσμίως στις 5 Απριλίου 2016.

The post «An Island State of Mind» – Η εντυπωσιακή Hilfiger Denim συλλογή για την Άνοιξη του 2016 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα