Οι ταινίες που θα δούμε απόψε στις αθηναϊκές αίθουσες – Από το «Suntan» στο «Έντι ο Αετός» [βίντεο]

Μία ελληνική παραγωγή ξεχωρίζει αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα με το Μάκη Παπαδημητρίου να κερδίσει και πάλι τα βλέμματα των σινεφίλ. Τη λίστα με τις «νέες αφίξεις» στις αίθουσες της πόλης συμπληρώνουν ακόμα πέντε φιλμ.

Στην Αγκαλιά του Φιδιού

Με απόσταση δεκαετιών, δύο επιστήμονες αναζητούν στον Αμαζόνιο ένα ιερό φυτό με θαυματουργές θεραπευτικές ιδιότητες. Η περιπλάνηση θα οδηγήσει και τους δύο στον ίδιο Σαμάνο, τελευταίο επιζώντα της φυλής του. Η σχέση και των δύο μαζί του αφού περάσει από τα στάδια της γνωριμίας

και της φιλίας, θα πάρει μία απρόβλεπτη τροπή...

Suntan

Ο Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου) δεν είναι ένας συνηθισμένος σαραντάρης. Εσωστρεφής και μοναχικός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική.

Η καθημερινότητα του Κωστή δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα την 19χρονη Άννα (Έλλη Τρίγκου ), όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

Η Κιβωτός των Ανθρώπων

Ο Αλεξάντρ Σοκούροφ και η αληθινή ιστορία του γερμανοκρατούμενου Λούβρου. Η ιστορία δύο αξιόλογων ανδρών, του Ζακ Ζοζάρ, διευθυντή του Λούβρου, και του κόμη Φραγκίσκου Βολφ-Μέτερνιχ, αξιωματικού των κατοχικών δυνάμεων των ναζί - δύο αλλοτινών εχθρών και κατοπινών συνεργατών, των οποίων η συμμαχία αποτέλεσε το μοχλό για τη συντήρηση των θησαυρών του μουσείου.

Το Μάθημα

Σε μία μικρή πόλη της Βουλγαρίας, η Ναντέζντα, μία νεαρή καθηγήτρια ψάχνει τον κλέφτη στην τάξη της για να του δώσει ένα μάθημα για το σωστό και το λάθος. Όταν θα βρεθεί υπερχρεωμένη, θα βρει το σωστό δρόμο που η ίδια δίδαξε;

Έντι ο Αετός

Η ταινία αφηγείται την συναρπαστική πορεία του «Αετού Έντι», κατά κόσμο Μάικλ Έντουαρντς, του πιο διάσημου άλτη του σκι στην ιστορία της Βρετανίας. Η ακούραστη επιμονή του Έντουαρντς να μην εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια, αποτελεί μια ωδή στο ανθρώπινο πνεύμα και την αντοχή, όταν αντιμετωπίζει εξαιρετικές δυσκολίες και προκλήσεις.

10 Cloverfield Lane

Μετά από ένα ατύχημα, μία νεαρή γυναίκα ξυπνά σε ένα υπόγειο. Οι μόνοι άλλοι εκεί είναι δύο άντρες που την πληροφορούν ότι είναι επιζώντες μιας μεγάλης καταστροφής και ο μόνος τρόπος να παραμείνουν ζωντανοί είναι να μείνουν κλεισμένοι στο υπόγειο. Μπορεί, όμως, να τους εμπιστευθεί;

The post Οι ταινίες που θα δούμε απόψε στις αθηναϊκές αίθουσες – Από το «Suntan» στο «Έντι ο Αετός» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα