73χρονος παίρνει κοκαΐνη μπροστά σε αστυνομικό γιατί… YOLO [βίντεο]

Αν μπορούσαμε να αποτπώσουμε με ένα βίντεο τον ορισμό της λέξης YOLO, τότε το παρακάτω βίντεο θα ήταν σίγουρα στα υποψήφια και θα έπαιζε δυνατά. Γιατί αν αυτό το μότο του σύγχρονου urban culture ταιριάζει στους νέους μια φορά, σε αυτόν τον 73χρονο θα ταιριάζει τουλάχιστον 10. Πρώτον γιατί οδηγάει ακόμα αυτοκίνητο και δεύτερον γιατί τις τρέλες που έκανε στα νιάτα του δεν τις έχει κόψει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ, βλέπουμε έναν τυπικό έλεγχο

από αστυνομικούς σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, από τους ελέγχους που γίνονται εντονότερα το τελευταίο διάστημα, μετά και το περιστατικό στο Σαν Μπερναρντίνο. Όλα θα κυλούσαν ήρεμα και θα πήγαινε ο καθένας στη δουλειά του, αν ο 73χρονος οδηγός δεν είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει λίγη κοκαΐνη μπροστά στον αστυνομικό και να την σνιφάρει.

Ε, δεν του άφησε άλλη επιλογή από το να του περάσει χειροπέδες και να τον βγάλει από το αμάξι. Φυσικά ο αστυνομικός τα είχε χαμένα και τον ρωτούσε για ποιον λόγο το έκανε αυτό μες στα μούτρα του. Εννοείται πως απάντηση δεν πήρε. Απ΄ό,τι φαίνεται πάντως μπορεί να είναι και στημένο, μιας και το Seattle PD χρησιμοποίησε το υλικό για να κάνει καμπάνια ενημέρωσης του κοινού εν όψει των εορτών, ώστε να οδηγούν προσεκτικά.

The post 73χρονος παίρνει κοκαΐνη μπροστά σε αστυνομικό γιατί… YOLO [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα