22χρονος κρύφτηκε από τους αστυνομικούς και τον κατασπάραξε αλιγάτορας! [εικόνα]

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 22χρονος Μάθιου Ρίγκινς στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη.

Οι κάτοικοι του Barefoot Bay, στη Φλόριντα, κάλεσαν τις αρχές όταν τον εντόπισαν να παραμονεύει σπίτια στη γειτονιά.

Οι γονείς του νεαρού είχαν αναφέρει την εξαφάνισή του την ίδια μέρα, στις 13 Νοεμβρίου. Δέκα ημέρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα στη λίμνη, με έναν τεράστιο αλιγάτορα να βρίσκεται κοντά. Χρειάστηκε να σκοτώσουν τον αλιγάτορα,

όπου μέσα του βρέθηκαν μέλη του νεαρού.

«Κρύφτηκε στο λάθος μέρος», σχολίασε η κάτοικος της περιοχής Λάουρα Φάρις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bay News 9, o 22χρονος και ο συνεργός του εντοπίστηκαν να παραμονεύουν τα σπίτια της γειτονιάς όταν κάλεσαν τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που άρχισαν εξονυχιστικούς ελέγχους. Κατάφεραν και οι δύο να διαφύγουν, με τον 22χρονο να τηλεφωνεί στην κοπέλα του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης για να την ενημερώσει τι συμβαίνει.

Αποφάσισε να κρυφτεί στη λίμνη Barefoot Bay. «Μάλλον πήγε στη λίμνη για να κρυφτεί από τους αξιωματικούς και τα σκυλιά και δέχτηκε επίθεση από τον αλιγάτορα», σημείωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Τοντ Γκουντγίαρ. Όπως και τα περισσότερα θύματα αλιγάτορα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο νεαρός πνίγηκε πριν τον κατασπαράξει.

Ο άνθρωπος που πιστεύεται ότι ήταν με τον Ρίγκινς εκείνο το βράδυ αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές και δεν έχει κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα μέχρι αυτή τη στιγμή.

The post 22χρονος κρύφτηκε από τους αστυνομικούς και τον κατασπάραξε αλιγάτορας! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα