5 ενδείξεις πως πάει καλά το πρώτο ραντεβού!

Πηγαίνει τουαλέτα και εσύ αναρωτιέσαι αν τα πας καλά… Το ραντεβού σχεδόν τελειώνει κι εσύ ακόμη δεν ξέρεις; Διάβασε 5 πανηγυρικές ενδείξεις πως έχεις γοητεύσει το νέο σου, καστανόξανθο «στόχο» σου!

5. Το ατέλειωτο ραντεβού

Ξεκινήσατε για καφέ γύρω στις 19:00, συνεχίσατε με δείπνο γύρω στις 21:00, είπατε να πιείτε ένα ποτάκι μέχρι τις 23:00, πιάσατε 03:00 και πηγαίνετε για «βρώμικο». Φαγητό εννοώ, όχι σεξ! Είσαι στη λεωφόρο της επιτυχίας,

μην ανησυχείς! Απλά, σκούπισε τη μουστάρδα στο άκρο των χειλιών της! Θα σε λατρέψει! Α ναι… Μην ξεχάσεις πως στις 06.00 πρέπει να ξυπνήσεις για να πας για δουλειά.

4. Σε έχει φακελώσει

Μετά από μία ώρα συζήτησης θυμάται τα ονόματα του μπαμπά σου, της μαμάς σου και των εφτά αδερφών σου, την οδό του σπιτιού σου και όλα τα mail σου, σε yahoo, gmail και hotmail! Κρέμεται από τα χείλη σου και σου κάνει συνεχώς ερωτήσεις! Χαλάρωσε… Τα πηγαίνεις τέλεια!

3. Έχει αφεθεί

Γελάει άφοβα, δύο τρεις φορές χρειάστηκε να σταματήσεις να μιλάς για να σκουπίσει τα δάκρυά της από τα γέλια… Παίρνοντας σαν δεδομένο πως δεν είσαι «καραγκιοζάκος», τότε όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν! Σε αντίθετη περίπτωση, πήγαινε για οντισιόν στον Σεφερλή!

2. «1 νέο μήνυμα»

Στην οθόνη του κινητού σου βλέπεις πως έχεις ένα μήνυμα που σου λέει πόσο όμορφα πέρασε και πόσο πολύ θα ήθελε να τα ξαναπείτε! Φυσικά, αν δεν ήθελε να σε ξαναδεί, δεν θα έμπαινε στον κόπο να στείλει μήνυμα, ούτε θα σου ήθελε να είναι στη δύσκολη θέση να ψάχνει για δικαιολογίες μόνο και μόνο για να μην σε δει!

1. Το κορυφαίο

Πέρασες όλο το βράδυ σπίτι της, κάνοντας «ασκήσεις» κορμί της. Το πρωί, με το που ανοίγεις τα μάτια σου, βλέπεις και ένα δίσκο με πρωινό! Τεράστια επιτυχία… Αν για εκείνη ήσουν ξεπέτα, θα σου ζητούσε να της κάνεις εσύ καφέ!

Keywords
Αναζητήσεις
μηνυμα μετα το πρωτο ραντεβου, σημαδια οτι πηγε καλα το πρωτο ραντεβου
Τυχαία Θέματα