2ο Cuba Festival: Ένα μαγικό ταξίδι στους ρυθμούς της Αβάνας

Πέρσι πήραμε μια πρώτη γεύση. Και τώρα το Cuba Festival επιστρέφει στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου στον Βοτανικό Live Stage και ετοιμάζεται να μας βάλει στο απόλυτο latin party,

με τους Cuban Beats All Stars να υπόσχονται να μας μυήσουν τα μυστικά του κουβανέζικου ρυθμού.

Οι Cuban Beats All Stars δημιουργήθηκαν από τα αρχικά μέλη των Orishas με σκοπό να διατηρήσουν ενεργά στο παγκόσμιο μουσικό προσκήνιο τη μουσική του θρυλικού συγκροτήματος. Οι Orishas είναι το πρώτο κουβανέζικο συγκρότημα που κατάφερε να ενσωματώσει στο παραδοσιακό beat της salsa και της rumba, ρυθμούς της rap και της hip-hop και ξεσήκωσαν το παγκόσμιο κοινό σε ασταμάτητο χορό.

Στη σκηνή θα ανέβει επίσης ο Jesús Cutiño από τους SKA CUBANO. Τραγουδιστής, συνθέτης και δεξιοτέχνης της κιθάρας, θεωρείται ως ο καλύτερος μουσικός “tres” στην Ευρώπη και στις 8 Ιουνίου θα μας το αποδείξει.

Μαζί τους στο Βοτανικό Live Stage (Κασσάνδρας 19) θα εμφανιστούν ακόμα οι: Odalis Palma, Baclava Cubano, Pistola L Esencia, Omar Cuesta El Pantera, Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Salsa Sinners, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes.

Keywords
Τυχαία Θέματα