“Ο Έλβις παίζει και στον Παράδεισο”: Το δώρο του Πολ Μακάρτνεϊ στον Πρίσλεϊ!

Ο Πολ Μακάρτνεϊ έκανε την πρώτη του επίσκεψη στον τάφο του Έλβις Πρίσλεϊ αφήνοντας μία κιθάρα του πίσω! Τι ήθελε να πει άραγε ο… ποιητής; (Όπου ποιητής βάλε τραγουδιστής!)

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Twitter του πρώην Beatle, Μακάρτνεϊ, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι η επιλογή αυτή έγινε από τον ίδιο θεωρώντας ότι «ο Θεός Έλβις μπορεί να παίξει και στον Παράδεισο».

Ο Πολ Μακάρτνεϊ βρέθηκε στο Μέμφις για τις ανάγκες της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί

και η οποία ολοκληρώνεται τον Ιούλιο με συναυλία στο Σιάτλ. Μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει σε Βραζιλία, Πολωνία, Ιταλία και Αυστρία πριν πάει στη Βόρεια Αμερική για να κλείσει τον κύκλο των συναυλιών του.

Ωστόσο το στίγμα του φαίνεται ότι το άφησε στο Μέμφις και στον τάφο του Έλβις, ενθυμούμενος την πρώτη συνάντηση και συνεργασία των “Beatles” και “Presley” το 1965 στο Λος Άντζελες σε μια κορυφαία μυστική τοποθεσία τότε, εκτελώντας σπάνια τραγούδια, ύστερα από γνωστό δημοσιογράφο που τους έφερε σε επαφή και είχε οργανώσει ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Τότε θυμάται ο Πολ, «Ήταν ο Έλβις που έσπασε τον πάγο: “Λοιπόν, εσείς απλά θα κάθεστε εκεί και θα κοιτάζεται σε μένα όλη τη νύχτα, εγώ πάω για ύπνο”, είπε, ο Πρίσλεϊ πριν μαζευτούμε όλοι γύρω-γύρω με τις κιθάρες μας, σε μια συνεύρεση που θα μου μείνει αξέχαστη».

Keywords
Τυχαία Θέματα