Παραίτηση «βόμβα» στον ΣΚΑΪ – Αποχωρεί ο διευθυντής προγράμματος

Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Βαγγέλης Μαυρογιάννης, για το κανάλι, αφού πληροφορίες που διαρρέουν τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το apospasma.gr, ο διευθυντής προγράμματος υπέβαλε την παραίτησή του, γιατί «έφτασε στα όρια του». Ο κ Μαυρογιάννης παρέμενε στη θέση αυτή για πάρα πολλά χρόνια αφού είναι εκεί από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώτος. Αποτέλεσε δυναμικό του Alpha, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν σύμβουλος προγράμματος και στην ΕΡΤ.

Τελευταία,

όμως το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, ενώ πληροφορίες θέλουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα τεταμένη λόγω των αλλαγών και ανακατατάξεων στο πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, η έλευση της Άννας Δρούζα, το τέλος στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου αλλά και η κατάσταση αναμονής στην οποία βρίσκεται η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αφού ακόμη δεν την έχουν ενημερώσει εάν θα κοπεί στο τέλος της βδομάδας ή εάν θα παραμείνει μέχρι και τον Ιούνιο, όπου λήγει και το συμβόλαιό της, ήταν αρκετά για να φέρουν τον έμπειρο Βαγγέλη Μαυρογιάννη στα όριά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα