11+1 διάσημοι ποδοσφαιρικοί μπαμπάδες

Ένα χειροκρότημα, παρακαλώ, στους μπαμπάδες αυτούς που δεν έλεγαν στα παιδιά τους «παράτα την μπάλα και έλα να διαβάσεις, γιατί αλλιώς θα γίνεις σκουπιδιάρης» και η εξέλιξη των βλασταριών τους τούς δικαίωσε περίτρανα.

Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης

1. Ναι, ο Θεός είχε πατέρα και τον έλεγαν «Δον Ντιέγο».

2. Πατέρας και γιος Εσιέν τα λένε, πριν από ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι στην Γκάνα.

3. Ο πεντάχρονος Λέο Μέσι (δεύτερος από αριστερά, στην κάτω σειρά) και ο πατέρας Χόρχε (με το τζιν μπουφάν) ποζάρουν

το 1992. Για την ιστορία, η ομάδα των πιτσιρικάδων ονομαζόταν «οι αχινοί του Γκραντόλι».

4. Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν παραλαμβάνει το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2009 με τον πατέρα του, Χουάν Ραμόν, στο πλευρό του.

5. Μισέλ και Άλντο Πλατινί αγκαλιάζουν τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο πριν από το φιλικό Νανσί-Γιουβέντους (2009).

6. Ο μπαμπάς Λεονέλ και η μικρή αδερφή ποζάρουν με τον Σέρχιο Αγουέρο, κρατώντας το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 και το βραβείο του πρώτου σκόρερ, τα οποία κέρδισε ο «Κουν» το 2007.

7. Ο Ζιντάν το 2006 στο αεροδρόμιο του Αλγερίου με τον πατέρα του, Σμαίλ, και την μητέρα του, Μαλίκα.

8. Ο Βιμ Μπέργκαμπ κάνει την σέντρα στο παιχνίδι προς τιμήν του γιου του, Ντένις, που έγινε το 2006 στο Έμιρεϊτς ανάμεσα στον Άγιαξ και την Άρσεναλ.

9. Ο μπαμπάς Νέλιο Ναζάριο αγκαλιάζει τον γιο, Ρονάλντο, στο διάλειμμα μιας προπόνησης της εθνικής Βραζιλίας λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ του 2006.

10. Σύσσωμη η οικογένεια Μαλντίνι το 1973, με τον πατέρα Τσέζαρε στο ένα χέρι της πολυθρόνας και τον γιο Πάολο να χαιρετάει την κάμερα καθισμένος στο άλλο.

11. Μεγάλος δανδής ο Φέλιξ Μουρίνιο, σ’ αυτή την φωτογραφία του 2003, σε αντίθεση με τον Ζοσέ, που δείχνει ολίγον τι «χωριατάκι».

11+1. Ντάξει. Ο γιος Φαν Μπόιτεν ήταν φλωράντζα το 1999. Ο μπαμπάς Φράνσις, όμως, είναι όλα τα λεφτά, διότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της μίξης του Ζορζ Πιλαλί με τον Μπόρις Μπλανκ από τους Yello κι όλα αυτά με το μαλλί του Σάββα Κωφίδη. Μαγεία!

The post 11+1 διάσημοι ποδοσφαιρικοί μπαμπάδες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα