10 τρόποι για να ξεπεράσεις τη ζήλια!

Έχεις σχέση με μια γυναίκα που τη θεωρείς μοναδική! Ανεπανάληπτη! Ιδανική για σένα! Την απόλυτη γυναίκα! Και ξαφνικά νιώθεις κύματα ζήλιας να σε σαρώνουν. Φρόντισε να χτίσεις έναν κυματοθραύστη γιατί τα κύματα αυτά στο τέλος θα πνίξουν τη σχέση σου! Διάβασε 10 συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν!

10. Ζηλιάρης με… αιτία!

Καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις από πού προήλθε αυτό το συναίσθημα. Κάποιες αντιδράσεις είναι θέμα συλλογικής εμπειρίας που έχουν διαμορφώσει το χαρακτήρα σου. Ας ψάξουμε την αιτία της αντίδρασης σας ανάμεσα στα παρακάτω…

-Η εμπειρία του παρελθόντος: το τελευταίο

κορίτσι σε κεράτωσε. Από τότε πιστεύεις πως και οι επόμενες θα κάνουν το ίδιο.

-Πίνεις ή να κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι τοξικές ουσίες έχουν και αυτή την παρενέργεια, να σε κάνουν παρανοϊκό.

-Δεν μπορείς να διαχειριστείς μια κοινωνική γυναίκα: Μια γυναίκα που έχεις πάντα γύρω της φίλους, άνδρες και γυναίκες, είναι μια ξένη έννοια για σένα! Και ως εκ τούτου, στα μάτια σου φαίνεται αναξιόπιστη.

-Είσαι ανασφαλής. Να το παραδεχθείς επιτέλους; Νομίζεις πως δεν είσαι αρκετά καλός για εκείνη και έτσι η σκέψη της απώλειας σε τρελαίνει.

-Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Νομίζεις ότι όλα τα καλά πράγματα πρέπει να έχουν ένα τέλος.

-Σου είπε για το παρελθόν της. Και είναι μια έμπειρη! Η σκέψη του να κοιμάται με τους πρώην σε τρελαίνει!

-Θέλει πάντα να κάνει σεξ μαζί σου. Και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενες! Αυτή η αχόρταγη σεξουαλική της επιθυμία σε κάνει να φοβάσαι πως αν δεν είσαι εκεί γύρω, θα θέλει να κάνει σεξ με άλλον!

9. Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

Ένας καθρέφτης θα μπορούσε να σου δείξει πόσο ανόητα φέρεσαι! Αν είσαι ο τύπος που συνεχώς τσεκάρει «που ήσουν, τι έκανες», βάλε εκείνη να κάνει το ίδιο σε εσένα! Να πάρεις μια γεύση για την κόλαση στην οποία την έχεις ρίξει.  Μετά από μερικές ημέρες αδιάκοπου σφυροκοπήματος στο κινητό σου, την ώρα που θα βλέπεις Champions League με τους κολλητούς σου ή που θα ετοιμάζεσαι να βάλεις γκολ στο Pro, θα συνειδητοποιήσεις πόσο ενοχλητικό και παράλογο είναι αυτό που κάνεις. Θα δεις πως δεν είναι και τόσο σπουδαίο πράγμα το να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με εσένα 7 ημέρες την εβδομάδα. Ξεκόλλα!

8. Ρώτα για να μάθεις…

Μίλησε ειλικρινά σε ανθρώπους που εκτιμάς και την γνωρίζουν καλύτερα από εσένα. Ρώτησε για εκείνη, πάντα με φιλικό τόνο και όχι με το ύφος του επιθεωρητή Κάλαχαν. Θα σε διαβεβαιώσουν για το πόσο καλή γυναίκα έχεις. Προσοχή! Μην γίνεις «Κατίνα» και όταν βγαίνεις με την παρέα της και περιμένεις με ανυπομονησία κάποια ατάκα για την κοπελιά σου, που να σου δώσει τροφή για φανταστικά σενάρια. Έλεος!

7. Τι κάνει όταν δεν είμαι εκεί;

Αν νομίζεις πως κάθε δευτερόλεπτο που περνάει μακριά σου, δειγματίζει άλλους άνδρες, τότε βγες μαζί της για να διαπιστώσεις πόσο… αβλαβείς –για το καθαρό σου κούτελο- είναι οι single νύχτες της.

Γνώρισε όλους τους φίλους της, ειδικά τους άνδρες! Καλού κακού, τσέκαρε πόσους από αυτούς μπορείς να δ

Keywords
Αναζητήσεις
πως να καταπολεμησω τη ζηλια, zilia pos antimetopizete
Τυχαία Θέματα