Φιάσκο το διαζύγιο-αποκάλυψη του Ντόναλντ Τραμπ για τους Ομπάμα

Εκεί που όλοι περίμεναν τη μεγάλη πρόταση από τον Ντόναλντ Τραμπ, τελικά ο πολυεκατομμυριούχος αποφάσισε να κάνει μια προσφορά στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Άλλωστε αυτό κάνει σε όλη του τη ζωή.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες είχαν οργιάσει για το τι αποκάλυψη θα έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τον Μπάρακ Ομπάμα. Μέχρι, που χθες ο οικονομικός σύμβουλος του μεγιστάνα ανακοίνωσε στο twitter

του ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του έχουν χωρίσει και απλά δεν το λένε. Μια είδηση που σίγουρα θα έπαιζε τον ρόλο της στις εκλογές της 6η Νοεμβρίου.

Αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι η αποκάλυψη ήταν… φιάσκο. Και σίγουρα ακόμα ένα «βρώμικο» παιχνίδι πριν από τις εκλογές. Γιατί αντί να αναστατώσει τις ΗΠΑ ο Τραμπ, τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει μια συμφωνία με τον Ομπάμα – έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι ο πολυεκατομμυριούχος είναι μάγος στις συμφωνίες.Ο Τραμπ λοιπόν είπε ότι «εάν ο Μπαράκ Ομπάμα συμφωνήσει να παρέχει όλα τα αρχεία των σπουδών του και του διαβατηρίου του, τότε θα δώσω μια επιταγή πέντε εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ίδρυμα της επιλογής του». Και συμπλήρωσε ότι οι Αμερικάνοι έτσι θα ξέρουν κάτι περισσότερο για τον πρόεδρό τους!

Μάλιστα ο Τραμπ έδωσε διορία έως τις 31 Οκτωβρίου στον Ομπάμα να απαντήσει. Πάμε στοίχημα πως ο Αμερικανός πρόεδρος ούτε θα ασχοληθεί με το θέμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα