Βρήκαμε το κατάλληλο παπούτσι για κάθε κομμάτι της ντουλάπας σας

Νομίζω μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε τον εαυτό μας κάθε φορά που αγοράζουμε ένα παπούτσι, είναι «αυτό με τι θα το φοράω;». Γιατί από τη μία, ναι μεν έχουν απλοποιηθεί κάπως οι «κανόνες» του στιλ και πλέον βλέπουμε πιο αναπάντεχους συνδυασμούς – όπως girly φορέματα με αθλητικά παπούτσια, για παράδειγμα, η αλήθεια όμως είναι ότι ένα σύνολο αλλιώς θα αναδειχτεί, όταν το κάθε ρούχο έχει ταιριάξει με το κατάλληλο στιλ παπουτσιού.

Γι αυτό και πάντα προτιμώ brands που προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες και με μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεις, αντί για κολεξιόν που χαρακτηρίζονται από ένα βασικό

σχέδιο. Δεν είναι λίγο να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας όπως το biker ή το bohemian στιλ, η pop κουλτούρα ή το athelisure trend και η νέα σειρά παπουτσιών της Replay για τη σεζόν Fall/Winter 2017 προσφέρει αυτά και πολλά παραπάνω.

Και επειδή φαντάζομαι ότι και εσείς αγαπάτε τόσο τα θηλυκά ψηλοτάκουνα όσο και τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια, θέλετε όλα αυτά να συνδυάζονται και εύκολα με τα καθημερινά outfits σας, νομίζω ότι το guide που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα του τι ρούχα μπορείτε να ταιριάζετε με το κάθε στιλ παπουτσιού που επιλέγετε.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα skinny τζιν παντελόνι θα δείξει ιδιαίτερα sexy αν το συνδυάσετε με ένα ψηλό μποτάκι, ενώ με ένα ωραίο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ιδιαίτερο pattern θα πάρει πιο casual χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μποτάκι, Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αθλητικά παπούτσια, Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα metallics είναι τάση και ένα παντελόνι σε αυτό το στιλ χρειάζεται κάτι πιο «ήσυχο» ώστε να μπορέσει να αναδειχτεί σωστά. Ένα μποτάκι σε αθλητικό ύφος και μαύρη απόχρωση είναι ό,τι πρέπει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αθλητικό μποτάκι, Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα δεν χρειάζεται πολλά για να κλέψει την παράσταση. Αρκεί ένα ζευγάρι θηλυκά μποτάκια σε έντονη απόχρωση, για στιλ και ζωντάνια, ενώ με ένα ζευγάρι αθλητικά από ένα υλικό, όπως το snakeskin, θα σας χαρίσουν το πιο ωραίο casual chic αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ψηλοτάκουνα μποτάκια, Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αθλητικά παπούτσια, Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα statement κομμάτι, όπως μια midi φούστα με έντονο pattern, χρειάζεται κάτι ουδέτερο ώστε το αποτέλεσμα να μη δείχνει φορτωμένο. Ένα ζευγάρι μποτάκια σε ταμπά απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή, αφού θα ολοκληρώσουν το σύνολο με τον πιο ωραίο τρόπο χωρίς να «φωνάζουν».

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Replay, Replay footwear, skinny τζιν, μικρό μαύρο φόρεμα, παπούτσια, ψηλοτάκουνα μποτάκια

Keywords
Τυχαία Θέματα